Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια εκδικείται στον Κωστή: «Τσακίστε τον»

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια εκδικείται στον Κωστή: «Τσακίστε τον»

Στιγμές γεμάτες αγωνία και δράση αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνοµα».

Τη στιγμή που η Ελλη παλεύει να δραπετεύσει, με την υγεία της να είναι σε κρίσιμη κατάσταση, η Κάτια ενοχοποιεί τον Κωστή για την απαγωγή της κοπέλας… Έχει άραγε δίκιο;

Η εξαφάνιση της Ελλης έχει δημιουργήσει έντονη αναστάτωση στην οικογένεια Μάκρη. Όσο περνούν οι ώρες και δεν υπάρχει κανένα σημείο ζωής από την κοπέλα, η Κάτια κοντεύει να τρελαθεί και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να επιστρέψει η Ελλη πίσω στο σπίτι.

Κι ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας για αυτή την υπόθεση συνεχίζονται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και όσα θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, η Μαρίνα συναντάει τον Κωστή και τον πείθει να εκμεταλλευτούν την εξαφάνιση της κοπέλας προκειμένου να εξαναγκάσουν την Κάτια να τους αποκαλύψει πού πραγματικά βρίσκεται το δικό τους παιδί!

Πράγματι, λίγο αργότερα, ο νεαρός συναντάει την πεθερά του και της ανακοινώνει πως εκείνος απήγαγε την Ελλη με σκοπό να του ομολογήσει η ίδια πού είναι η Ελπίδα. Η Κάτια, όμως, δεν τον πιστεύει και στη συνέχεια επικοινωνεί με τον Αντρέα και του εξομολογείται πως είναι σίγουρη ότι η Μαρίνα τα έχει οργανώσει όλα και για αυτόν τον λόγο του ζητάει να γίνει η σκιά της και να της μεταφέρει κάθετης κίνηση!

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 86-87-88-89

Παράλληλα, η Ελλη βρίσκεται κλεισμένη σε μία αποθήκη και περνάει δραματικές στιγμές, καθώς τρέμει για τη ζωή της. Μάλιστα, η κοπέλα, πάνω στην απόγνωση της, κάνει μία προσπάθεια για να δραπετεύσει, αλλά μάταια.

Το ίδιο βράδυ ο Αντρέας ενημερώνει την Κάτια πως ο Κωστής και η Μαρίνα συναντήθηκαν κρυφά.

Τότε οι υποψίες της γυναίκας επιβεβαιώνονται, καθώς είναι πλέον σίγουρη ότι το πρώην ζευγάρι έχει οργανώσει την απαγωγή της Ελλης. Η ίδια επικοινωνεί αμέσως με τον αστυνόμο που έχει αναλάβει την υπόθεση και τον ενημερώνει για τις άσχημες σχέσεις που διατηρούσε το τελευταίο διάστημα ο Κωστής και η Ελλη, θέλοντας να τον ενοχοποιήσει.

Η Κάτια, όμως, δεν σταματά εκεί. Δείχνει ακόμα μία φορά πόσο αδίστακτη μπορεί να γίνει και πως κανείς δεν μπορεί να τα βάλει μαζί της. Συγκεκριμένα, θέλοντας να εκδικηθεί τον Κωστή για τη συμπεριφορά του πληρώνει κάποιους για να χτυπήσουν και να τον απειλήσουν, θέλει να τον τσακίσει προκειμένου να τον εκφοβίσει καινά σταματήσει να ψάχνει την υπόθεση της Ελπίδας και να αφήσει την Ελλη ελεύθερη.

Ο Κωστής όμως δεν τα παρατάει εύκολα και έρχεται σε αντιπαράθεση και πάλι μαζί της

Αργότερα, η Κάτια συναντάει την Αλίκη ζητώντας της να τη βοηθήσει να ενοχοποιήσουν τον Κωστή, ενώ εκείνος δίνει κατάθεση στον αστυνόμο, ο οποίος προσπαθεί να καταλάβει αν ο νεαρός είναι ο εγκέφαλος της απαγωγής ή όχι!

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Κλειδί των εξελίξεων ο Μηνάς – Το ύποπτο παιχνίδι για να παγιδέψει Κάτια και Μάρθα

Παράλληλα, η Ελλη κάνει ακόμα μία προσπάθεια για να το σκάσει, αλλά δεν τα καταφέρνει. Μάλιστα, όλη αυτή η ταλαιπωρία που περνάει έχει επιβαρύνει την υγεία της με αποτέλεσμα να αρρωστήσει βαριά.

Τότε, η Μαρίνα μαζί με τη Μάρθα και τον Φώτη καταστρώνουν ένα σχέδιο προκειμένου να την αφήσουν ελεύθερη χωρίς εκείνη να τους καταλάβει.

Την ίδια ώρα, η Αλίκη κάνει πράξη όσα την έχε, συμβουλεύσει η Κάτια και έτσι καταθέτει στην Αστυνομία στοιχεία εναντίον του Κωστή. Ύστερα από αυτό, πλέον, ο αστυνόμος θεωρεί πως ο νεαρός είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Ελλης.

Όσο οι ώρες περνούν, η κατάσταση της τελευταίας επιδεινώνεται. Οι δυνάμεις της Ελλης την εγκαταλείπουν καθώς έχει ανεβάσει υψηλό πυρετό. Τότε, η Μάρθα και ο Φώτης προσπαθούν να πείσουν τη Μαρίνα να εγκαταλείψουν το σχέδιο τους με τον Κωστή και να αφήσουν ελεύθερη την κοπέλα, καθώς αν αποκαλυφθεί η ανάμειξη τους στην απαγωγή θα μπουν φυλακή.

Πηγή: MYTV

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *