Ανείπωτος θρήνος για την οικογένεια που χάθηκε στο χείμαρρο της Κρήτης

Ανείπωτος θρήνος για την οικογένεια που χάθηκε στο χείμαρρο της Κρήτης

Ανείπωτος είναι ο θρήνος στην Κρήτη για τον τραγικό θάνατο που βρήκαν τέσσερα άτομα ενώ επέστρεφαν από γαμήλιο γλέντι όταν το αυτοκίνητό από τα ορμητικά νερά ρέματος στην περιοχή του Γεροποτάμου.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι και οι τέσσερις άνθρωποι έφυγαν τόσο άδικα από την ζωή. Μέσα στο αυτοκίνητο επέβαιναν δυο αδελφές, 30 και 20 ετών, ο 29χρονος σύζυγος της μίας και η 57χρονη μητέρα τους. Ο 29χρονος με την 28χρονη αφήνουν πίσω τους κι ένα μωρό 6 μηνών.

Διαβάστε Επίσης  Μάνος Δασκαλάκης: «Που είναι η έξοδος;» – «Μαγκωμένος» μετά την κατάθεση στην ανακρίτρια για την Τζωρτζίνα

Η τελευταία πράξη του δράματος θα γραφτεί σήμερα που θα τελεστούν οι κηδείες των μελών της οικογένειας που χάθηκαν τόσο άδικα στα νερά του Γεροποτάμου.

Το πρωί συγγενείς, φίλοι αλλά και πλήθος κόσμους αναμένεται να αποχαιρετήσουν την 58χρονη και την 20χρονη κόρη της στις Αρχάνες. Η κηδεία θα τελεστεί στις 11 το πρωί στον Ιερό της Παναγίας.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 4 το μεσημέρι, θα κηδευτεί η 30χρονη και ο 29χρονος σύζυγός της στο Λασίθι. Η κηδεία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κρούστα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *