Ο πολύ περίεργος τρόπος που πέρασε ο πρίγκιπας Harry τον Βαλεντίνο και ο ρόλος της Meghan

Ο πολύ περίεργος τρόπος που πέρασε ο πρίγκιπας Harry τον Βαλεντίνο και ο ρόλος της Meghan

Η πρώτη Γιορτή των Ερωτευμένων του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle ως παντρεμένο πια ζευγάρι, δεν ήταν και πολύ συνηθισμένη.

Σε παλιότερο post στο BLOG Της The Tig, η Μeghan είχε εξομολογηθεί πως λατρεύει να γιορτάζει με λουλούδια, ένα σημείωμα, ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι κι ένα φιλί από τον αγαπημένο της. Έλα όμως που η φετινή 14η Φεβρουαρίου την βρήκε χωριστά από τον Harry.

Διαβάστε Επίσης  Η πρώην σύντροφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου αποκαλύπτει: «Είχε άπειρο υλικό πάνω από 50 γυναίκες»

Ο 34χρονος βρέθηκε στη Νορβηγία και επισκέφτηκε τους στρατιώτες που υπηρετούν μέσα στα χιόνια και τον πάγο. Ο πρίγκιπας ξεναγήθηκε και στα ιγκλού των στρατιωτών, οι οποίοι του είχαν ετοιμάσει και μια έκπληξη, φέρνοντας την… Μeghan μέσα στο ιγκλού.

Οι στρατιώτες ξεκάθαρα τρόλαραν τον Harry, κολλώντας φωτογραφίες από το γάμο του στους τοίχους του ιγκλού και ανάβοντας κεράκια ενώ ο Harry δεν δίστασε γελώντας να τους αποκαλέσει παράξενους.

Διαβάστε Επίσης  Ηλίας Βρεττός: Όλη η αλήθεια για την υγεία του μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε

«You weirdos! Nice», είπε ο Harry με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη ενώ φαντάροι αποκάλυψαν πως ο πρίγκιπας ήθελε να μάθε αν έστειλαν λουλούδια και μια κάρτα στις αγαπημένες τους πίσω στην πατρίδα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *