Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδια 35-36

peta-ti-friteza .fiftififti.eu.

Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδια 35-36

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ

Επεισόδιο 35

Ο Αντρέας, μετά από τις περιπέτειες με την υγεία του, βρίσκεται κρυφά με συμβολαιογράφο και φτιάχνει τη διαθήκη του. Οι υπόλοιποι άντρες της Λαγουδέρας ανακαλύπτουν την πράξη του αυτή και παρεξηγούν σφόδρα τα κίνητρα του Αντρέα.

Παράλληλα, η υπερπαραγωγή της Φάλον ξεκινά τα γυρίσματα και η διανομή των ρόλων φέρνει αναστάτωση στο Μένιο ο οποίος είναι κοντά στην ανακάλυψη της σχέσης Θάλειας – Φιλίππου.

Διαβάστε Επίσης  Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδια 45-46-47-48

Ο Αντρέας νομίζει ότι έχει ξεγελάσει τους πάντες, αλλά πίσω από την πλάτη του οι εικασίες προχωρούν και το πόρισμα από τον Σωκράτη και Λάκη έχει βγει. Πάσχει από βαριά μελαγχολία και είναι ικανός να βλάψει τον εαυτό του. Σε τι μπελάδες θα τον βάλει αυτή η παρεξήγηση;

Επεισόδιο 36

Ο «γάμος» της Φάλον με το Μαμαντού τίθεται υπό αμφισβήτηση από το ελληνικό κράτος και όλο το Φτασμένο προσπαθεί να βοηθήσει τη νύφη να αποφύγει τη φυλακή και το γαμπρό την απέλαση.

Διαβάστε Επίσης  ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ – Εξελίξεις: Ο Αντρέας σχεδιάζει την εξόντωση Ζαμπέλας και Αλέκου

Ο Αντρέας παραχωρεί το σπίτι του και ένα θεατρικό σκηνικό στήνεται για τα καλά. Θα καταφέρουν να πείσουν τον κρατικό έλεγχο Φάλον και Μαμαμαντού;

Θάλεια και Φίλιππος νιώθουν το Μένιο να πλησιάζει την αλήθεια κι αποφασίζουν να αποκαλύψουν τα πάντα στο Μένιο για τη σχέση τους.

Θα βρει το θάρρος το μυστικό ζευγάρι να αποκαλυφθεί μπροστά στο Μένιο;

Ο Αντρέας κάνει ένα απρόσμενο δώρο στον Κίμωνα που μπορεί να τον φέρει κοντά στη χαμένη μητέρα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *