Σταματήστε το κάπνισμα με αυτή την εύκολη θεραπεία!

Σταματήστε το κάπνισμα με αυτή την εύκολη θεραπεία!

 

Οι άνθρωποι που έχουν ήδη προσπαθήσει να σταματήσουν το κάπνισμα γνωρίζουν ότι είναι μια δύσκολη διαδικασία και οι περισσότεροι από αυτούς αποτυγχάνουν στις προσπάθειές τους μέσα στο διάστημα του ενός έτους.

 

Ακόμα κι αν έχουν δοκιμάσει όλα τα είδη των φαρμακευτικών βοηθημάτων ή και τα αυτοκόλλητα νικοτίνης που υποτίθεται ότι θα τους βοηθήσουν να κόψουν το κάπνισμα, δυστυχώς δεν είναι αποτελεσματικά σε όλους.

Διαβάστε Επίσης  Η καρδιά αγαπάει την κίνηση

 

Η Merrilyn Hope λέει ότι η μαγειρική σόδα προτείνεται ως θεραπεία ώστε να σας βοηθήσει να σταματήσετε το κάπνισμα από τον Richard Webster και άλλους εμπειρογνώμονες στον τομέα. Μπορεί να έχει μια άμεση επίδραση ώστε να σταματήσετε το τσιγάρο το οποίο ουσιαστικά φαντάζεστε ότι χρειάζεστε.

 

Ο Richard Webster είναι ένα υπνοθεραπευτής που έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του για να βοηθήσει άτομα με προβλήματα συμπεριφοράς, συμπεριλαμβανομένου τον εθισμό των ανθρώπων με το κάπνισμα.

Διαβάστε Επίσης  Για δεν πρέπει να κοιμόμαστε με νεύρα;

 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε μία μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας πάνω από τη γλώσσα όποτε αισθάνεστε την ανάγκη να καπνίσετε.

 

Προσοχή: Αυτή η τεχνική είναι πραγματικά χρήσιμη, αλλά οι άνθρωποι που βρίσκονται σε ειδικές δίαιτες με χαμηλό νάτριο ή όσοι έχουν υψηλή αρτηριακή πίεση δεν θα πρέπει να την

εφαρμόσουν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *