ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: O Δημήτρης διαλύει τον γάμο της Σοφίας και του Γιώργου! «Το παιδί είναι δικό μου»!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ .fiftififti.eu

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: O Δημήτρης διαλύει τον γάμο της Σοφίας και του Γιώργου! «Το παιδί είναι δικό μου»!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο Γυναίκα χωρίς όνομα του ΑΝΤ1;

Ο Γιώργος νιώθει ευτυχισμένος με την οικογένειά του και δεν μπορεί να φανταστεί αυτό που θα επακολουθήσει καθώς μαθαίνει ότι δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού της Σοφίας.

Η Σοφία είναι αποφασισμένη να μείνει με τον Γιώργο, παρά το γεγονός ότι η καρδιά της ανήκει στον Δημήτρη. Δεν μπορεί να διαχειριστεί διαφορετικά την όλη κατάσταση.

Ο Δημήτρης έχει πολλούς ανθρώπους γύρω του που τον εχθρεύονται, με πρώτη και καλύτερη την Κάτια, ενώ ξέρει πολύ καλά ότι η κόρη του η Ελλη δεν θα δεχτεί ποτέ αυτόν τον γάμο. Ο Γιώργος της προσφέρει ασφάλεια και νιώθει ότι το καλύτερο για το μέλλον του παιδιού της είναι να μείνει μαζί του. Πιστεύει ότι θα τον αγαπήσει με τον καιρό.

*Από το TV24 και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Αυτή της την απόφαση υπερασπίζεται και η μητέρα της η Ρία η οποία, ωστόσο, πάντα έχει στην άκρη του μυαλού της ότι ο Δημήτρης δεν θα πάψει να διεκδικεί την κόρη της και μαζί με εκείνη και την πατρότητα του μωρού. Ειδικά από τη στιγμή που ξέρει ότι είναι δικό του. Αλλωστε ο Δημήτρης πάντα ήθελε έναν γιο και τώρα είναι η ευκαιρία του, με τη Σοφία στο πλάι του, να κάνει μια καινούρια αρχή. Με αυτό το κορίτσι νιώθει ότι θα μπορέσει να κερδίσει τα χαμένα χρόνια που δεν έζησε καθώς του βγάζει την καλή πλευρά του εαυτού του και δεν είναι διατεθειμένος να παραδώσει τα όπλα έτσι εύκολα. Είναι ερωτευμένος μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» επεισόδια 145-146

Σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να τη συναντάει και να της ζητάει να αφήσει τον Γιώργο και να ζήσουν μαζί. Η Σοφία αντιστέκεται καθώς δεν μπορεί να το κάνει αυτό σε έναν άνθρωπο που τη λατρεύει και της έχει προσφέρει τα πάντα χωρίς να ζητήσει τίποτα παρά μόνο την αγάπη της.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΟ Μιχάλης δεν μπορεί να σταματήσει τον Δημήτρη

Ο Δημήτρης όμως δεν το βάζει κάτω. Σε κάθε περίπτωση, αν η Σοφία είναι αποφασισμένη να μείνει μακριά του, εκείνος με κάθε τρόπο θα διεκδικήσει τον γιο του. Και δεν θα υπολογίσει κανέναν και τίποτα.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 90-91-92-93-94-95

Ο Μιχάλης προσπαθεί να τον αποτρέψει καθώς μια κίνησή του θα είναι καταστροφική για το ζευγάρι και αισθάνεται άσχημα απέναντι στον φίλο του που τόσο καιρό αναγκάζεται να του κρύψει ένα τόσο μεγάλο μυστικό. «Ασε τα πράγματα όπως είναι. Αυτό είναι το καλύτερο για όλους», τον συμβουλεύει. «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Δεν το καταλαβαίνεις;», είναι η απάντησή του. Ο Δημήτρης όμως δεν ακούει κανέναν.

Σε μια ακόμη συνάντησή του με τη Σοφία προσπαθεί να την κάνει να αλλάζει γνώμη. Οι δυο τους τσακώνονται κι εκείνη την ώρα μπαίνει ο Γιώργος. «Το παιδί είναι δικό μου. Εγώ είμαι ο πατέρας του και όχι ο Γιώργος», ακούει τον Δημήτρη να λέει και μένει στήλη άλατος. Η Σοφία δεν ξέρει τι να πει.

Αυτό που θα ακολουθήσει κανείς δεν μπορεί να το φανταστεί αφού θα τους συμπαρασύρει όλους.

ΕΤΙΚΕΤΕΣΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *