Ασφαλιστικά μέτρα από την οικογένεια του Παντελίδη κατά τραγουδιστή!

 

Ασφαλιστικά μέτρα από την οικογένεια του Παντελίδη κατά τραγουδιστή!

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του τραγουδιστή Σπύρου Μακρή κατέθεσε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη με αφορμή την «πατρότητα» του τραγουδιού «Απομακρυνθήκαμε».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της η Espresso, οι συγγενείς του αδικοχαμένου καλλιτέχνη ζητούν να κατέβει από την πλατφόρμα του YouTube η εκτέλεση της συγκεκριμένης μπαλάντας από τον Σπύρο Μακρή, ο οποίος ωστόσο επιμένει ότι το τραγούδι είναι δικό του.Οι δικηγόροι των δύο πλευρών βρέθηκαν τη Δευτέρα ενώπιον της προέδρου Πρωτοδικών, όπου συζητήθηκε η αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσαν στις 6 Φεβρουαρίου οι γονείς και τα αδέλφια του Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίτησή τους έγινε δεκτή, ωστόσο η συγκεκριμένη δικαστική απόφαση έχει προσωρινό χαρακτήρα, καθώς επίκειται η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Espresso, και η πλευρά του Σπύρου Μακρή αναμένεται να προσφύγει άμεσα με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να αποτρέψει το να κατέβει το τραγούδι από τη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Διαβάστε Επίσης  Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ : Διακοπές ρεύματος την Παρασκευή (22/12/2023 ) στην Αττική

Όπως υποστηρίζει ο καλλιτέχνης, το τραγούδι, το ρεφρέν του οποίου τραγουδά ο Παντελής Παντελίδης σε βίντεο και αναρτήθηκε στο Youtube, το περασμένο καλοκαίρι, είναι δικό του.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο ίδιος την περασμένη Δευτέρα στην «Espresso», ο Παντελής Παντελίδης είχε ακούσει το τραγούδι σε μια τυχαία συνάντηση τους σε ένα στούντιο ηχογράφησης και «πήρε την κιθάρα, το έπαιξε και το τραγούδησε», ενώ συνεχάρη τον
Σπύρο Μάκρη – Μαγδάλη, λέγοντας του:

Διαβάστε Επίσης  Προβλήματα από την κακοκαιρία στη Μαυρούδα Θεσσαλονίκης

«Πολύ ωραίο τραγούδι, φίλε, συνέχισε να γράφεις»!
Ο συνθέτης αποφάσισε να ερμηνεύσει ο ίδιος το τραγούδι και να το ανεβάσει στο Youtube πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όμως οι αντιδράσεις της οικογένειας του αδικοχαμένου τραγουδιστή, αλλά και όσων το είχαν συνδυάσει με τον Παντελή Παντελίδη ήταν άμεσες!
Πλέον η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες, με τη μεν οικογένεια να υποστηρίζει ότι ο εναγόμενος καπηλεύτηκε την μπαλάντα του Παντελίδη και τον Σπύρο Μάκρη – Μαγδάλη να επιμένει ότι το τραγούδι γράφτηκε από τον ίδιο το 2014 και είναι ήδη κατοχυρωμένο στο όνομα του.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *