Η επιστροφή: Eπεισόδια 86-87-88

Η επιστροφή: Eπεισόδια 86-87-88

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Επεισόδιο 86

Ενώ το γλέντι του γάμου συνεχίζεται και φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να σκιάσει την ευτυχία της Έλενας, κάτι απρόσμενο μετατρέπει την ευτυχία στον πιο αδυσώπητο εφιάλτη! Η τραγωδία χτυπάει για άλλη μια φορά το σπίτι των Κορωναίων.

Ο Φώτης βρίσκεται νεκρός και ο θάνατος του δεν είναι καθόλου τυχαίος! Ανάμεσα σε όλους, πιο τραγική φιγούρα ο αδερφός του ο Παύλος που δεν μπορεί να εξηγήσει πως έχασε σε μια στιγμή μέσα από τα χέρια του ό,τι αγαπούσε περισσότερο! Σύντομα όλοι καταλαβαίνουν πως η υπόθεση είναι ιδιαίτερα περίπλοκη.

Προφανώς πρόκειται για ένα οργανωμένο και προμελετημένο έγκλημα, που βρήκε λάθος στόχο… Ποιος είναι όμως ο ένοχος και ποιος ο πραγματικός στόχος; Την ίδια στιγμή μια νέα επιστροφή θα προκαλέσει σεισμό…

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Ανατροπή! Γιος του Ζερβού ο Παύλος

Επεισόδιο 87

Ο Νικήτας προσπαθεί να συνέλθει από την επιστροφή ενός ανθρώπου που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Ποιο είναι το ένοχο μυστικό του που θα αλλάξει για μια ακόμα φορά τις ζωές όλων; Παράλληλα η Δανάη ανησυχεί με τα σημάδια παραίτησης του Παύλου, εξαιτίας του χαμού του αδερφού του, ενώ ο Παύλος κάνει μια πρόταση στην Δανάη που θα ταράξει την σχέση τους!

Η Βίκυ παρακολουθεί ανήσυχη την σκοτεινή συμπεριφορά της Άννας, ενώ ο Γιάνναρης αποκαλύπτει στον Πέτρο κάτι που θ’ αλλάξει τα δεδομένα αυτής της θανάσιμης ιστορίας! Ο Νικήτας αναλαμβάνει το βάρος να αποκαλύψει στον Νίκο ένα νέο που θα τον συνταράξει. Το ίδιο νέο θα μάθει και η οικογένεια Κορωναίου με τον πιο σοκαριστικό τρόπο… Μια επιστροφή θα αλλάξει για μια ακόμα φορά τις ζωές όλων …

Διαβάστε Επίσης  Η επιστροφή: Ποιο είναι το ένοχο μυστικό του που θα αλλάξει για μια ακόμα φορά τις ζωές όλων;

Επεισόδιο 88

Η οικογένεια Κορωναίου έρχεται για ακόμα μια φορά αντιμέτωπη με το παρελθόν. Όλοι είναι συγκλονισμένοι από μια επιστροφή που έχει πέσει σαν κεραυνός πάνω στα κεφάλια όλων και μπορεί να αλλάξει όλα τα δεδομένα… Οι έρευνες για τον Φώτη συνεχίζονται.

Ο Γιάνναρης, γνωρίζει τον πρώην διοικητή Ζερβό και ανοίγει πληγές του παρελθόντος. Ο Παύλος είναι σίγουρος για το ποιος είναι ο βασικός ύποπτος για τον θάνατο του μικρού Φώτη και έρχεται σε σύγκρουση με τη Δανάη και τον Χάρη.

Η Αθηνά, η καινούρια οικιακή βοηθός που έχει ήδη αρχίσει να έρχεται κοντά με την οικογένεια Κορωναίου, φαίνεται πως έχει καλά κρυμμένα μυστικά… Την ίδια στιγμή η Βίκυ έχει την πιο αναπάντεχη συνάντηση…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *