Αγίου Βαλεντίνου: Πώς θα Περάσεις Τέλεια ανάλογα με το Ζώδιο σου!

Αγίου Βαλεντίνου: Πώς θα Περάσεις Τέλεια ανάλογα με το Ζώδιο σου!

 

Τα ζευγάρια κάνουν σχέδια πώς θα περάσουν μια ρομαντική ημέρα και κυρίως μια πιο ρομαντική νύχτα!

 

Αν δεν ξέρεις ακόμα τι να σχεδιάσεις ή φοβάσαι πώς δεν θα αρέσει στο ταίρι σου, σου έχουμε την λύση. Βρες πώς θα γιορτάσετε ανάλογα με το ζώδιό του!

Μπορεί να μην πιστεύεις πολύ στα ζώδια, αλλά μπορεί να σε βοηθήσουν τα… άστρα αν είσαι αναποφάσιστη. Ακόμη κι αν δεν είσαι φαν του Αγίου, μια μικρή έκπληξη στον σύντροφό σου μπορεί να spice things up! Ξέχνα αρκουδάκια, καρδούλες, λουλούδια και σοκολατάκια!

 

Δες τι λένε τα ζώδια για του Αγίου Βαλεντίνου:

 

ΚΡΙΟΣ -Netflix & Chill
Φέτος θέλει κάτι χαλαρό και low key το κριάρι. Δεν θέλει να ξοδέψει πολλά, οπότε διάλεξε σειρά και χουχουλιάστε στο σπίτι. Εναλλακτικά, κάντου δώρο μία ημέρα σε σπα.

 

ΤΑΥΡΟΣ -Πολυτελές δείπνο
Έχει ενέργεια, είναι δελεαστικός και με πολύ όρεξη! Θέλει την πολυτέλεια στη ζωή του οπότε ένα δείπνο σε fancy εστιατόριο είναι το καλύτερο ραντεβού. Εναλλακτικά, διοργάνωσε ένα κυνήγι θησαυρού, θα το λατρέψει.

Διαβάστε Επίσης  Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα

 

ΔΙΔΥΜΟΙ -Ποτό και κουβέντα
Σε ένα χαλαρό μέρος, πάρτε ένα μπουκάλι κρασί, πιείτε και μιλήστε βαθιά και σοβαρά. Θα το εκτιμήσει. Εναλλακτικά, άφησέ τον να διαλέξει τι θέλει αυτός να κάνετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ -Ραντεβού για ταινία
Το καρκινάκι θέλει παραδοσιακά πράγματα. Χαλαρό movie date με παρέα στο σινεμά. Ακόμη και να μείνετε μέσα.

 

ΛΕΩΝ -Δυο, δυο, στο τζακούζι, δυο, δυο
Περίμενες κάτι λιγότερο από το λιονταράκι; Εκτός από το πάθος που το οδηγεί, θέλει και βασιλικό που τον κάνει να καλοπερνά. Μπείτε στο τζακούζι, χαλαρώστε σε ό,τι προκύψει. Εναλλακτικά, θα θέλει και φαντασμαγορικό όπως ένα σόου με φώτα, χρώματα και πολύ λάμψη!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ -Λίγη τρέλα και κέφι
Θέλει να νιώσει παιδί και να παίξει με την ψυχή του. Ένα λούνα παρκ, ένα πάρκο, έναν αγώνα ή παιχνίδια άλλης φύσης. Εναλλακτικά, θέλει να τον κακομάθεις με μια νύχτα σε σουίτα!

 

ΖΥΓΟΣ -Καλλιτεχνικό ρομάντζο
Μια βόλτα στο μουσείο ή σε μια γκαλερί είναι αυτό που θέλει ο Ζυγός. Κάτι πιο intellectual και artistic. Εναλλακτικά, ένα κλασσικό ρομαντικό γεύμα είναι ότι πρέπει.

Διαβάστε Επίσης  Ετήσιες προβλέψεις 2024: Τα ζώδια που θα δουν τα επαγγελματικά τους να ανθίζουν το 2024

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ -Πεζοπορία
Έχει ενέργεια και όρεξη για περιπέτεια ο Σκορπιός. Βάλτε τα αρβυλάκια σας και πηγαίνετε για πεζοπορία στη φύση. Αν δεν γίνεται, δοκιμάστε ένα escape room στην πόλη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ – Ραντεβού-έκπληξη με την περιπέτεια
Το τοξοτάκι είναι σε ρομαντικό και sweet mood και θέλει να πάρει ρίσκα. Θέλει περιπέτεια και πολλές εκπλήξεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ -Νυχτερινή απόδραση
Ένα νυχτερινό ταξίδι για να υπάρξει πάθος, είναι αυτό που θέλει! Πάρτον και κάντε μία τρέλα. Εναλλακτικά, θέλει φύση και ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ -Let’s party!
Το υδροχοάκι θέλει να παρτάρει ασταμάτητα. Μπορεί να μην είναι το πιο ερωτικό αλλά αυτό είναι το ζώδιο του αέρα. Εναλλακτικά, θέλει να προσφέρει, να κάνει κάτι θετικό όπως είναι ο εθελοντισμός.

 

ΙΧΘΥΕΣ -Ημέρα Self-Care Spa
Το ψαράκι θέλει να περιποιηθεί τον εαυτό του. Μια μέρα σε ένα πολυτελές σπα για φροντίδα και χαλάρωση, είναι αυτό που ζητάει. Κλείσε ένα μασάζ για δύο και άστον να ηρεμήσει από την καθημερινότητα. Εναλλακτικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα πηλοπλαστικής.

 

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *