Η επιστροφή: Eπεισόδια 84-85

 Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.fiftififti.eu

Η επιστροφή: Eπεισόδια 84-85

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 

Επεισόδιο 84

Ο Παύλος καταφέρνει να σώσει τον Ορέστη απ’ το μίσος του Ζερβού και τους αποκαλύπτει τον αληθινό ένοχο… τον Λευτέρη! Την ίδια ώρα τα σχέδια του Λευτέρη να το σκάσει απ’ την χώρα ναυαγούν και η αστυνομία ετοιμάζεται να τον συλλάβει!

Η ζωή του Χρήστου συνεχίζει να κρέμεται από μια κλωστή και η Άννα με τον Πέτρο δίνουν μάχη με το χρόνο. Ο Λευτέρης αποφασίζει να κλείσει οριστικά αυτήν την ιστορία και να απονείμει δικαιοσύνη, όπως γνωρίζει εκείνος… με αίμα!

Καταφέρνει να εγκλωβίσει τον Ορέστη, την Δανάη, τον Νίκο, τον Χάρη και τον Παύλο στο σημείο που ξεκίνησαν όλα! Η τελευταία αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο άντρες είναι πλέον γεγονός. Θα πάρει όμως ο καθένας αυτό που του αξίζει; Ποιος θα είναι ο τραγικός επίλογος της αναμέτρησης των δύο αντρών;

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Ο Δημαράς πυροβολεί τον Πέτρο – Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

Επεισόδιο 85

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που μπήκε ένα τέλος στην τραγωδία της οικογένειας των Κορωναίων. Όλοι έχουν καταφέρει με κόπο να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να γυρίσουν σελίδα. Μια νέα μέρα ξημερώνει στο σπίτι τους και είναι η μέρα που ο Πέτρος και η Έλενα θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Όμως ούτε η Δανάη, που ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του Παύλου, ούτε ο Χάρης έχουν δεχτεί απόλυτα αυτόν τον γάμο.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 120-121-122-123

Αντίθετα ο Νίκος χαίρεται που βλέπει τους βιολογικούς του γονείς να σμίγουν επιτέλους μετά από 25 χρόνια. Ενθουσιασμένος είναι και ο Νικήτας, που έκανε πολλά χρόνια υπομονή για να δει επιτέλους την κόρη του ευτυχισμένη. Σαν σκιές από το παρελθόν κυκλοφορούν ακόμα στην πόλη η Βίκυ, η Άννα κι ο Ζερβός που δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει το θάνατο του παιδιού του. Για την Έλενα όμως και την οικογένειά της αρχίζει μια καινούργια ζωή! Απαλλαγμένη και από «σκιές» και από «φαντάσματα». Ή μήπως όχι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *