Your Face Sounds Familiar: Οι μεταμφιέσεις που εντυπωσίασαν τους κριτές

Your Face Sounds Familiar.fiftififti.eu

Your Face Sounds Familiar: Οι μεταμφιέσεις που εντυπωσίασαν τους κριτές

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους και προσπάθησαν να μιμηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα τους καλλιτέχνες που τους κλήρωσε το buzzer.

Άλλο ένα όμορφο επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar (YFSF) με ευφάνταστες μεταμφιέσεις και αρκετό γέλιο ολοκληρώθηκε την Κυριακή στον ΑΝΤ1.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους και προσπάθησαν να μιμηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα τους καλλιτέχνες που τους κλήρωσε το buzzer, με κάποιους να τα καταφέρνουν περίφημα και με άλλους να τα τα πηγαίνουν σχετικά καλά.

Εκείνοι που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν περισσότερο την κριτική επιτροπή ήταν η Εύα Τσάχρα, η οποία κλήθηκε να μεταμφιεστεί και να υποδυθεί τη μεγάλη Μαρία Κάλλας. Ήταν ένας πολύ απαιτητικός ρόλος, ωστόσο, κατάφερε να τον φέρει εις πέρας στο σύνολό του και να συγκινήσει τους κριτές. Η Εύα βάσει της βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής, αλλά και της βαθμολογίας του κοινού, κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή και, έτσι, ήταν η νικήτρια της βραδιάς!

Διαβάστε Επίσης  Ανδρέας Γεωργίου: «Δεν είμαι αρνητικός στην ιδέα του γάμου»

Εντυπωσίασε και ο Βαγγέλης Παναγόπουλος, που μεταμφιέστηκε σε Drake και ερμήνευσε το πασίγνωστο “Kiki, do you love me?”, χορεύοντας και ραπάροντας ταυτόχρονα. Πολύ καλές εμφανίσεις είχαν, επίσης, ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Μελίνα Μακρή, που υποδύθηκαν τον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση και υπήρξαν το πρώτο ντουέτο στην ιστορία του YFSF. Τραγούδησαν τους “Δαίμονες” και εντυπωσίασαν με την παρουσία τους και τη συνεργασία τους.

Your Face Sounds Familiar.fiftififti.eu

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Αργύρης Αγγέλου μεταμφιέστηκαν σε Cher και την υποδύθηκαν πολύ καλά σε δύο διαφορετικές φάσεις και ηλικίες της. Όχι και τόσο καλές ήταν οι εμφανίσεις του Ίαν ως Νίκος Οικονομόπουλος, του Ευθύμιου Ζησάκη ως Πάνος Μουζουράκης, της Ελένης Φιλίνης ως Βίκυ Μοσχολιού και της Χρύσπα ως Στέφανος Κορκολής. Παρόλο που τους πλησίασαν αρκετά, δεν ήταν εξαιρετικό το αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης  Άννα Μαρία Λογοθέτη: Κατέρρευσε όταν αποκάλυψε πως η μάνα της έφαγε όλα της τα λεφτά – Έκλαιγαν στην εκπομπή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *