ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Η επιχείρηση απελευθέρωσης της Άννας οδηγεί σε μια δολοφονία!

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:fiftififti.eu

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Η επιχείρηση απελευθέρωσης της Άννας οδηγεί σε μια δολοφονία!

 

Η Άννα ζει με τον φόβο ενός πιθανού βιασμού και προτιμά να πεθάνει παρά να υποκύψει σε κάτι τέτοιο. Ο Τόνυ αναγκάζεται να δεχτεί όλους τους όρους της Μαργκώ προκειμένου να πάρει τα χρήματα για τα λύτρα. Ο Αλέξανδρος ξεκινά για την παράδοση του ποσού, ενώ ο Σέκερης και η ομάδα του βρίσκονται γύρω από το σπίτι της απαγωγής, σε ετοιμότητα να επέμβουν.

Η Ελένη προσπαθεί να οργανώσει την υπεράσπισή της για το επικείμενο δικαστήριο με τον Ορφέα, αλλά κι εκείνος δεν κάθεται με τα χέρια σταυρωμένα. Το πρώτο ραντεβού του Χάρη με την Αφροδίτη καταλήγει σε φιάσκο. Ο Στέφανος δέχεται ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα που θα τον γεμίσει γλυκόπικρα συναισθήματα. Η Άννα παλεύει για τη ζωή της, όταν ένας πυροβολισμός παγώνει το αίμα όλων..

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 251-252 Β ΚΥΚΛΟΣ

Ο Σέκερης βρίσκεται στη δύσκολη θέση να συντονίζει την επιχείρηση απελευθέρωσης της Άννας, η οποία κινδυνεύει από το όπλο του αρχηγού των απαγωγέων… Τη λύση θα δώσει η αποφασιστικότητά του και μια σφαίρα από ελεύθερο σκοπευτή, θα σκοτώσει τον απαγωγέα και θα απελευθερώσει την Άννα.

Οι πρώτες ώρες της ελευθερίας είναι για την Άννα και τον Αλέξανδρο πολύ φορτισμένες, αφού ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει πώς έληξε αυτή η περιπέτεια που τους συγκλόνισε όλους. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον έναν απαγωγέα, ενώ ο άλλος καταφέρνει να ξεφύγει.

Διαβάστε Επίσης  Έφυγε από τη ζωή ηθοποιός από τη σειρά «Το Τατουάζ»

Ο Θεοχάρης και η Αμαλία σφίγγουν ξανά στην αγκαλιά τους την κόρη τους, ενώ η Μαργκώ νιώθει για μια ακόμα φορά κερδισμένη, αφού θα πάρει τα λεφτά της πίσω, έχοντας περάσει και το δικό της απέναντι στον Τόνυ.

Στην Αίγινα, ο Ορφέας, πηγαίνει στην ταβέρνα και βρίσκει μόνη της τη Μάρθα. Έξαλλος από θυμό, δεν θα διστάσει να τραβήξει μαχαίρι εναντίον της γυναίκας που μέχρι χθες θεωρούσε δεύτερη μάνα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *