ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ.fiftififti.eu

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η Ρενάτα δέχεται οικονομική βοήθεια από τον Χαμίντ Χαλέ και τον Αντρέα, ταυτόχρονα, και βρίσκεται σε δίλημμα. O Δαμιανός βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να βγάλει τον πατέρα του ανίκανο να διαχειριστεί την περιουσία του.

Η Ισμήνη βρίσκεται χτυπημένη από τον ύποπτο τύπο, και η παρέα της αυλής ψάχνει τα ίχνη του, τα οποία τους φέρνουν όλο και πιο κοντά στην Φαίη.

Ο Αχιλλέας καλείται να βρει ένα εκατομμύριο ευρώ για να βγει από τη φυλακή και τελικά… το θαύμα γίνεται. Ποιος είναι όμως ο μυστηριώδης άνθρωπος που πλήρωσε την εγγύηση; Εν τω μεταξύ, οι Φακιόλες βαράνε διάλυση, ενώ ο Αχιλλέας, αφού αφεθεί ελεύθερος, έρχεται αντιμέτωπος με την Ρενάτα.

Η Φαίη εξαγοράζει τον γιατρό του Αντρέα για να προχωρήσει ανενόχλητη τα σχέδιά της και ο Δαμιανός αναλαμβάνει να την παρακολουθήσει. Η Ρενάτα και ο Αχιλλέας έρχονται σε μία ακόμη έντονη αντιπαράθεση, το ίδιο όμως και ο Βλάσης με την Μίκα, η οποία αναρωτιέται τι σχέση μπορεί να είχε η Φαίη με τον εμπρησμό και θέλει να πάρει το μωρό μακριά από όλους και από όλα.

Ο Αχιλλέας προσπαθεί να μάθει ποιος πλήρωσε την αποφυλάκισή του, ενώ ο Ζούβας να καταστείλει μια επανάσταση καθώς οι αποθηκάριοι έχουν αποφασίσει να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους στις Φακιόλες ή να παραιτηθούν. Ο Λεωνίδας θέλει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με την Φλωρέτα, το ίδιο όμως φαίνεται να θέλει και ο Αντρέας με την Φαίη…

Διαβάστε Επίσης  Έλα στη θέση μου – Επεισόδια Έλα στη θέση μου – Επεισόδια 41-42-43-44-45-46-47-48-49-50

Η Μίκα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της για να μάθει αν η Φαίη βρίσκεται πίσω από την έκρηξη στο οινολογικό πάρκο.

Ο Αντρέας περιμένει μια απάντηση για την πρόταση γάμου που έκανε στη Φαίη, κι ο Δαμιανός καταφέρνει να βρει ένα παραθυράκι για να μπει με την Σύλβια στη διαθήκη. Η Ρενάτα λαμβάνει την απάντηση της Βασιλίνας, που τη βάζει σε ένα σκληρό δίλημμα.

Ο Αχιλλέας ζητά τη βοήθεια του Ζούβα για να εντοπίσει τον άνθρωπο που τον έβγαλε από τη φυλακή, ενώ ο Βλάσης είναι αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με την Μίκα και να τα βάλει όλα στη θέση τους, αλλά τον περιμένει μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Εξαφανίστηκε η Μίκα με το μωρό; Και γιατί η Φαίη υποψιάζεται ότι η Ρενάτα έβγαλε τον Αχιλλέα από τη φυλακή;

Η Μίκα φυγαδεύει το παιδί στο Σαρακήνικο και ο Βλάσης προσπαθεί να κρύψει από την Φαίη την απουσία της μικρής. Η Ρενάτα συγκρούεται με την Αιμιλία, καθώς μαθαίνει ότι ο Αντρέας γίνεται αντιπρόεδρος της Sofo. Η Σύλβια αναλαμβάνει την διαπραγμάτευση με τον Φώτη και τον Ζαχαρία, ο οποίος πάνω στον πανικό του, λέει ένα μεγάλο ψέμα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της έπαυλης.

Διαβάστε Επίσης  ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ε ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 64-65

Κι ενώ η Βασιλίνα πείθεται να κάνει πίσω σχετικά με την πώληση μετοχών στον Άραβα, ο Αχιλλέας ψάχνει εναγωνίως την ταυτότητα του «σωτήρα» του και κάποιος επιτίθεται με πέτρες στο μαγαζί του Θοδωρή. Είναι πίσω από αυτό οι συνεργοί του καταζητούμενου Μέολα;

Ο Βλάσης και η Μίκα συγκρούονται άγρια για την πρωτοβουλία της Μίκας να πάρει το παιδί μακριά. Η Φαίη υποψιάζεται τι συνέβη και καλεί τον Βλάση στο σπίτι του Αντρέα για να του αποκαλύψει κάτι πολύ σημαντικό.

Ο Αχιλλέας ανακαλύπτει το μέρος που πιθανώς βρίσκεται η μυστηριώδης Σταλιά και υποψιάζεται ότι πίσω από την πληρωμή της εγγύησής του κρύβεται… η Ρενάτα! Ο Φώτης και η Βάνα παγιδεύονται στο ψέμα του Ζαχαρία και παριστάνουν πως περιμένουν παιδί.

Στο μεταξύ, ο Λεωνίδας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη για την Φλωρέτα, ενώ ο Βλάσης παγιδεύεται στο σπίτι του Αντρέα, με κίνδυνο να τον πιάσει ο θείος του με την καινούρια του αγαπημένη…

Πηγή: govastileto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *