Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τη σχέση Οικονομόπουλου-Αραβανή: «Θα σας πούμε όλο το παρασκήνιο…»

 σχέση Οικονομόπουλου-Αραβανή.fiftififti.eu

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τη σχέση Οικονομόπουλου-Αραβανή: «Θα σας πούμε όλο το παρασκήνιο…»

Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στην Ευαγγελία Αραβανή και τον Νίκο Οικονομόπουλο!

Κρίση ήταν και πέρασε, αφού η παρουσιάστρια και μοντέλο πήγε να τον δει και να τον καμαρώσει για ακόμα μία φορά στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά;
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το παρασκήνιο της σχέσης της Ευαγγελίας Αραβανή με τον Νίκο Οικονομόπουλο! Είναι γεγονός ότι η Ευαγγελία έφυγε από το σπίτι του Νίκου Οικονομόπουλου και μένει ακόμη στο πατρικό της και γίνεται προσπάθεια επανασύνδεσης.

Διαβάστε Επίσης  O Ανδρέας Γεωργίου ντύθηκε γαμπρός! Δείτε την πρώτη φωτογραφία!

Η Σταματίνα αποκάλυψε: «Κυκλοφόρησε ευρέως την προηγούμενη εβδομάδα πως ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή χώρισαν. Το είπαμε και εμείς στην εκπομπή. Και είδατε το βιντεάκι με την Ευαγγελία Αραβανή στο κέντρο που τραγουδάει ο Νίκος Οικονομόπουλος και λέτε έπεσαν όλοι έξω. Δεν έχουμε πέσει έξω. Θα σας πούμε όλο το παρασκήνιο από πρόσωπο που είναι πολύ κοντά στην Ευαγγελία. Όντως το ζευγάρι είχε χωρίσει. Υπήρξε μία κρίση και εκείνη πήρε τα πράγματά της. Ακόμη μένει στο πατρικό της. Δεν σημαίνει αυτή η εμφάνιση πώς ήρθε η επανασύνδεση ωστόσο πάμε σε αυτήν την κατεύθυνση. Δικός της άνθρωπος, πολύ δικός της, τόσο που δεν το φαντάζεστε μας λέει ότι χωρίσανε»!

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια προσπαθεί ακόμη να εντοπίσει την εξαφανισμένη Μαρίνα

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu