Φάνης Μουρατίδης: Τι λέει για το ρόλο του στη Φριτέζα και την Πηνελόπη Πλάκα

Φάνης Μουρατίδης.fiftififti.eu

Φάνης Μουρατίδης: Τι λέει για το ρόλο του στη Φριτέζα και την Πηνελόπη Πλάκα

Ο Φάνης Μουρατίδης πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα» και μιλά για τον ρόλο του και τη συνεργασία του με την Πηνελόπη Πλάκα

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του δε διστάζει να αποκαλύψει ποια είναι η σχέση του με τη μαγειρική, καθώς υποδύεται τον Σεφ και συνδέει τον έρωτα με το φαγητό με έναν ποιητικό τρόπο.

Τι σας αρέσει στον ρόλο του Κίμωνα;

«Είναι ένας ήρωας που δεν πολυξέρουμε στην Ελλάδα. Ένας άψογος επαγγελματίας, επιτυχημένος στον τομέα του, στη διάσταση του Αντετοκούνμπο στο μπάσκετ. Ξεπερνά τα όνειρα του .και έχει αφοσίωση στη δουλειά του. Τα κενά που έχει οε προσωπικό επίπεδο έχουν καλυφθεί από την καριέρα! Έχει ρίξει όλο το βάρος στη δουλειά-του και, παρόλο που φαίνεται συγκροτημένος, ο ψυχικός του κόσμος έχει αρκετές ρωγμές».

Διαβάστε Επίσης  Η εξομολόγηση του Κώστα Νικούλι για την καταγωγή του: «Πηγαίναμε στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί»

Πώς είναι η συνεργασία σας με την Πηνελόπη;

«Είναι εξαιρετική και την απολαμβάνω πολύ αυτή τη συνεργασία. Πρώτη φορά συνεργαζόμαστε, δεν γνωριζόμασταν καν. Είναι ένα νέο παιδί, με όρεξη και διάθεση, είναι ταλαντούχα, χαίρεται πολύ που είναι στη δουλειά αυτή και το επικοινωνεί. Είναι μια ωραία δική της στιγμή αυτή».

Υποδύεστε έναν διάσημο σεφ. Εσείς τι σχέση έχετε με την κουζίνα;

«Με την κουζίνα είμαι πολύ καλός στο να φάω! Η μαμά μου δεν με άφηνε να μαγειρέψω και είναι κάτι που δεν με γοητεύει καθόλου, γιατί έχει και όλο αυτό το πλύσιμο μετά. Η μαγειρική έχει μια κουλτούρα που δεν την έχω, με γοητεύει όμως πολύ να βλέπω έναν μάγειρα να δημιουργεί. Είναι κάτι συναρπαστικό, έχει μια καλλιτεχνική διάσταση όλο αυτό».

Διαβάστε Επίσης  Η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της

Ο έρωτας περνά από το στομάχι ή αυτό το λέμε γη να το λέμε;

«Σαν σχήμα λόγου πατά κάπου όλο αυτό, με την έννοια ότι ο έρωτας έχει να κάνει με το αισθησιακό κομμάτι, και στο φαγητό έχουμε τη γεύση και τις μυρωδιές, που ανήκουν κι αυτά στο κομμάτι της ηδονής και των αισθήσεων».

Ποιο είναι το αγαπημένο σας φαγητό;

«Το καλομαγειρεμένο! Αυτό που έχει ετοιμαστεί με αγάπη, που έχει φτιαχτεί με την προσδοκία να γίνει μια ωραία συνάντηση. Αυτό το φαγητό είναι το αγαπημένο μου», λέει στο Τηλέραμα.

Πηγή: gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *