Παναγιώτης Πετράκης: Τι αποκαλύπτει για το ρόλο του στο β΄κύκλο του «Πρίγκηπα της Φωτιάς»

Παναγιώτης Πετράκης. fiftififti.eu

Παναγιώτης Πετράκης: Τι αποκαλύπτει για το ρόλο του στο β΄κύκλο του «Πρίγκηπα της Φωτιάς»

Ο Παναγιώτης Πετράκης θα εμφανιστεί στο β’ κύκλο επεισοδίων της σειρά «Πρίγκιπας της Φωτιάς» που έρχονται τη Δευτέρα (11/2) στο Open tv και μιλά για τον ήρωα που θα ενσαρκώσει.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το τι θα συμβεί με την είσοδο του στο σίριαλ και αν έχει κοινά με τον ήρωα που θα υποδυθεί.

Τι θα συμβεί με την είσοδο σας στη σειρά;

«Νομίζω θα φέρω τα πάνω κάτω. Θα δείτε…»

Διαβάστε Επίσης  Δίκη Φιλιππίδη: Έξαλλος ο Μπιμπίλας – Πέταξε λαχεία στη συνήγορο υπεράσπισης

Εχετε κάτι κοινό με τον ήρωα που υποδύεστε;

«Εχει μια κομψότητα που θαυμάζω, δεν ξέρω ως έναν βαθμό αν την έχω κι εγώ ως άνθρωπος αλλά πέραν αυτού, όχι, δεν μπορώ να βρω κάτι κοινό. Και μου είναι ξέρετε πιο εύκολο να αντιμετωπίζω έναν ρόλο ο οποίος είναι τόσο κόντρα σε μένα».

Σας άγγιζε η ιστορία της σειράς;

«Με άγγιξε το δράμα ενός παιδιού το οποίο από μικρό έχει δει να συμβαίνουν τα τέρατα στην οικογένεια: του να μπαίνει σε ένα ορφανοτροφείο και μετά να πρέπει να στηριχθεί στα δύο του πόδια».

Διαβάστε Επίσης  Βασίλης Καρράς: Αδιαθεσία on stage για τον τραγουδιστή – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σας γνωρίσαμε ως Λουκά στα «Μυστικά της Εδέμ». Πώς διαχειριστήκατε την επιτυχία της σειράς και τη δική σας απότομη αναγνωρισιμότητα;

«Νομίζω ότι δεν την έλαβα ποτέ μου σοβαρά υπ’ όψιν. Κι αυτό με βοήθησε να έχω μια ισορροπία. Μου πρόσφερε πολλή χαρά γιατί ξαφνικά ήταν πολύ πιο εύκολο στον δρόμο να επικοινωνώ με τους ανθρώπους και μου άνοιξε πολλούς δρόμους και στο θέατρο και στο τραγούδι, πράγμα πολύ θετικό για μένα», λέει στο TV ΕΘΝΟΣ.

Πηγή: gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *