Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδια 31-32

Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδια 29-30Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδια 29-30

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31

Το σαμποτάζ της Φάλον στο ραντεβού του Αντρέα με τη Δονούσα δεν πάει καλά, τη δουλειά όμως για χάρη της θα κάνει ο Κίμωνας που καταλαβαίνει τον – όχι και τόσο -κρυφό πόθo της sommelier για τον Αλέκο και διευθετεί την κατάσταση. Παράλληλα η Θάλεια κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να ξεχάσει ο Φίλιππος τη μάνα της και τα καταφέρνει.

Η Φάλον παρατηρεί ότι το βραχιόλι που της έκανε δώρο ο Μαμαντού έχει χαραγμένο ένα όνομα που δεν είναι το δικό της και μπαίνει σε σκέψεις. Ο Μένιος «πιάνει» την περίεργη συμπεριφορά της Θάλειας και βρίσκεται κοντά στο να ανακαλύψει τι έγινε με το Φίλιππο. Η Ζαμπέλα μαθαίνει για το ενδιαφέρον της Δονούσας και κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για να την εξορίσει…

Διαβάστε Επίσης  Πέτα τη φριτέζα: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32

Ο Αντρέας μετά τη «χυλόπιτα» και τη φυγή της Δονούσας είναι καταρρακωμένος. Ο Κίμωνας, θέλοντας να του φτιάξει το κέφι, του θυμίζει την πρόοδο που έκανε στο κομμάτι της γκουρμέ κουζίνας και του προτείνει να είναι επικεφαλής της κουζίνας στην προσπάθεια για το αστέρι Μισελέν.

Η Φωτεινή σ’ αυτή τη κίνηση του Κίμωνα, βλέπει τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Ξεσπά εναντίον του και ο Κίμωνας αποφασίζει να ανοίξει τον κύκλο των ανθρώπων που γνωρίζουν την αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Πέτα τη φριτέζα: Η Ναταλία συναντάει τη Μαριέττα και συγκρούονται σφοδρά

Το βραχιόλι που ψάρεψε και έκανε δώρο στη Φάλον ο Μαμαντού φέρνει «μυθικές» φουρτούνες στο Φτασμένο. Ο ταχυδρόμος (εσκεμμένα) και ο Μαμαντού (ακούσια) βάζουν όλο το χωριό σε ένα υποθαλάσσιο κυνήγι θησαυρού με απρόβλεπτες συνέπειες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *