Απαράδεκτοι γονείς, χρησιμοποιούν το βρέφος τους σαν κούκλα σε δημόσιο παιχνίδι για να βγάλουν χρήματα για τις διακοπές τους (Video)

Απαράδεκτοι γονείς, χρησιμοποιούν το βρέφος τους σαν κούκλα σε δημόσιο παιχνίδι για να βγάλουν χρήματα για τις διακοπές τους

Η προτεραιότητα τους δεν ήταν το παιδί τους. Η προτεραιότητα τους ήταν να πάνε διακοπές στη Μαλαισία και να περάσουν καλά. Το 4 μηνών βρέφος τους ήταν απλά το «μεσον» που θα τους εξασφάλιζε τα χρήματα της επιστροφής.

Το ζευγάρι των Ρώσων γονέων λοιπόν που απολάμβανε τις διακοπές του στη Μαλαισία αλλά ξέμεινε από χρήματα για να επιστρέψει σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει το βρέφος τους για να βγάλουν λεφτά. Τι έκαναν; Πήγαν σε μια πλατεία με κόσμο και άρχισαν να κάνουν διάφορα ακροβατικά με το βρέφος. Το έπιαναν και το πετούσαν στον αέρα, το έπιαναν και το έκαναν πάνω κάτω σαν κούνια με το μωράκι να ταλαντώνεται επικίνδυνα και στη συνέχεια έβγαζαν δίσκο για τα χρήματα.

Διαβάστε Επίσης  Ψυχικές Διαταραχές: Η βιταμίνη που μειώνει τον κίνδυνο για τα παιδιά

Κάποιοι περαστικοί άρχισαν να φωνάζουν ότι αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα και κάποιος ενημέρωσε την αστυνομία.

«Τους συλλάβαμε τη Δευτέρα προκειμένου να τους ανακρίνουμε για την κακοποίηση του 4 μηνών βρέφους τους» δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας στην Κουάλα Λουμπούρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *