Από φιάλη υγραερίου η έκρηξη στην ταβέρνα στην Καλαμάτα-Τρεις γυναίκες νεκρές

Από φιάλη υγραερίου η έκρηξη στην ταβέρνα στην Καλαμάτα-Τρεις γυναίκες νεκρές

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας από την τραγική είδηση ότι τρεις γυναίκες εργαζόμενες σε κουζίνα ταβέρνας έχασαν τη ζωή τους το βράδυ του Σαββάτου, ανήμερα της τοπικής εορτής της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το tharrosnews.gr, σημειώθηκε ανάφλεξη σε φιάλη υγραερίου στην κουζίνα της ταβέρνας «Διόνυσος» στη συμβολή των οδών Ηρώων & Σανταρόζα.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Αναλυτικά η πρόγνωση για σήμερα

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής δύναμης Καλαμάτας απεγκλωβίζοντας και πελάτες που βρίσκονταν στη ταβέρνα, ενώ στη συνέχεια εισήλθαν στην κουζίνα, όπου εντόπισαν 3 γυναίκες.

Άμεσα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέκυψαν λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων που έφεραν.

Από την έκρηξη της φιάλης του υγραερίου τραυματίστηκαν επίσης ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ηλικίας 53 χρόνων και μία εργαζόμενη, ηλικίας 27 χρόνων. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Διαβάστε Επίσης  Θρήνος στη Μυτιλήνη: Απεβίωσε ο «ήρωας του Αιγαίου» που βοήθησε σημαντικά στη διάσωση μεταναστών

Στο συμβάν μετέβησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, ενώ το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής διενεργεί έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *