Ελένη Τοπαλούδη: Καθηγητής καταγγέλλει – «Δέχομαι απειλές από τον πατέρα του Ροδίτη»

Ελένη Τοπαλούδη: Καθηγητής καταγγέλλει – «Δέχομαι απειλές από τον πατέρα του Ροδίτη»

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη – Σοκάρουν οι εικόνες από το σπίτι της φοιτήτριας – Καθηγητής καταγγέλλει ότι απειλήθηκε από τον πατέρα του Έλληνα κατηγορούμενου για να μη μιλήσει για την παραβατική συμπεριφορά του γιου του.

Η ανακρίτρια Ρόδου έχει πάρει καταθέσεις από τους καθηγητές των δυο κατηγορουμένων. Χαρακτηρίζουν τον Αλβανό ως ήσυχο μαθητή. Για τον Έλληνα όμως λένε τα χειρότερα. Σοκ προκαλεί καθηγητής του που καταγγέλλει ότι τον απείλησε ο πατέρας του Έλληνα μετά τη δολοφονία

Διαβάστε Επίσης  Συγκέντρωση τροφίμων και ρουχισμού για τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής

«Στις 4.03.2014 ο Έλληνας πήρε για άλλη μία φορά αποβολή, γιατί τσακώθηκε με έναν μαθητή με τον οποίο ξυλοκοπήθηκαν με μπουνιές γροθιές και ένα γκλοπ. Για το περιστατικό κλήθηκε η αστυνομία. Συνάντησα τον πατέρα του μετά τη δολοφονία. Με έβρισε, με έφτυσε και με απείλησε γιατί είχα μιλήσει στους δημοσιογράφους. Μου είπε αν Ξαναμιλήσεις θα δεις τι θα πάθεις» είπε ο καθηγητής του ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου.

«Τον είχα δει να χτυπάει μαθητές ακόμα και με γκλοπ» ισχυρίστηκε ο γυμνασιάρχης του.

«Ήταν ένα παιδί το οποίο είχε προβληματική συμπεριφορά και εμπλεκόταν πάντα σε φασαρίες. Δεν είχε όρια και αξίες. Δεν τον ενδιέφερε τίποτα γύρω του. Συνεχώς καλούσα τους γονείς του. Ερχόταν μόνο ο πατέρας, ο οποίος μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να τον νουθετήσει και να τον συμμαζέψει»

Διαβάστε Επίσης  Πάτρα: Έρχεται κατάθεση – καταλύτης που θα ξεκλειδώσει την υπόθεση

«Ήταν πραγματικά μάστιγα για τα σχολεία στα οποία φοίτησε. Ήταν μάστιγα απέναντι στους καθηγητές του. Άλλαξε πολλά σχολεία λόγω της συμπεριφοράς του. Πρόκειται για ένα παιδί που δεν έχουν ξανασυναντήσει οι καθηγητές» σημειώνει ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη.

Μέχρι και σήμερα η ανακρίτρια Ρόδου δεν έχει καταλήξει γιατί Έλληνας και Αλβανός σκότωσαν την άτυχη κοπέλα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *