Μεγάλο κύκλωμα κοκαΐνης στην Αθήνα: Στο μικροσκόπιο των Αρχών πάνω από 700 άτομα

Μεγάλο κύκλωμα κοκαΐνης στην Αθήνα: Στο μικροσκόπιο των Αρχών πάνω από 700 άτομα

Το κύκλωμα εξαρθρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και στα χέρια της Δίωξης βρέθηκαν τα κινητά της σπείρας της κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν διακριτικές έρευνες και στις 22 του ίδιου μήνα, με ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Παγκράτι και Μοσχάτο, συνελήφθησαν τέσσερις Αλβανοί ενώ στα χέρια των αστυνομικών έπεσε κι ένας 24χρονος Έλληνας.

Διαβάστε Επίσης  Κατάθεση πινακίδων: Ως πότε μπορείτε να υποβάλετε δήλωση ακινησίας

Πώς γινόταν το «ντελίβερι»
Η παράδοση γινόταν με αυτοκίνητα, στα ταμπλό των οποίων είχαν κατασκευαστεί ειδικές κρύπτες, ώστε να μην κινούν υποψίες σε ενδεχόμενους αστυνομικούς ελέγχους. Οι δράστες έπαιρναν τις παραγγελίες από το «αφεντικό», έκρυβαν τα ναρκωτικά στις αυτοσχέδιες κρύπτες και κυκλοφορούσαν στα αθηναϊκά στέκια για να τα παραδώσουν.

Οι αστυνομικοί πήραν στα χέρια τους τα κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιούσε η σπείρα για να διακινεί 24 ώρες το 24ωρο κοκαΐνη και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, στην υψηλή πελατεία της και ζήτησαν άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Διαβάστε Επίσης  Στη Μητρόπολη Χανίων η σορός του Μίκη Θεοδωράκη .Δείτε live

Έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, εξασφάλισαν το άνω των 700 ατόμων πελατολόγιο, στο οποίο περιλαμβάνονται γνωστοί καρδιολόγοι, οδοντίατροι και παθολόγοι, ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και μία τραγουδίστρια.

Τις επόμενες ημέρες πολλοί επώνυμοι αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της Ευελπίδων για να δώσουν εξηγήσεις στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *