Στο εδώλιο ξανά η «μαύρη χήρα» της Κοιλάδας

Στο εδώλιο ξανά η «μαύρη χήρα» της Κοιλάδας

Στα δικαστήρια θα αναβιώσει σήμερα Τετάρτη η υπόθεση της χήρας στην Κοιλάδα, που κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύζυγό της, Θανάση Λάμπρου, 42 ετών στην αυλή φιλικού τους προσώπου τον Δεκέμβριο του 2014.

«Ουδέποτε ομολόγησα τον φόνο» επέμενε εκείνη, ακυρώνοντας για ακόμα μία φορά την αρχική ομολογία της, τον Ιούλιο του 2015, ομολογία για την οποία ισχυρίζεται ότι αποσπάστηκε κάτω από έντονες πιέσεις από τους αστυνομικούς και έπειτα από εξαντλητική ανάκριση.

Διαβάστε Επίσης  Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο θάνατός του αρχικά θεωρήθηκε αυτοκτονία, αλλά οι αναλύσεις από τα εργαστήρια της αστυνομίας έδειξαν εγκληματική ενέργεια.

Η κατηγορούμενη έβγαινε σε τηλεοπτικές εκπομπές αναζητώντας τους δολοφόνους του άντρα της.

Η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης που συγκλόνισε την Αργολίδα ολοκληρώθηκε στο Μικτό Ορκωτό Τρίπολης τον Δεκέμβριο του 2016.

Ο εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί ένοχη η κατηγορούμενη για τις κατηγορίες που της έχουν αποδώσει, ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει πιθανή εμπλοκής και τρίτου προσώπου.

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχη την χήρα για την δολοφονία του άντρα της και της επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή όπου κρατείται μέχρι σήμερα.

Διαβάστε Επίσης  Βυθίσεις σκαφών λόγω της κακοκαιρίας στην Καλαμάτα

Η υπεράσπιση της κατηγορούμενης, επιμένει ότι είναι αθώα και ότι δεν έχουν εκτιμηθεί όλα τα στοιχεία.

Πιστεύουν ότι οι πραγματικοί ένοχοι κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Μάλιστα κάνουν λόγο ότι ύποπτοι είναι μία γυναίκα -φίλη του καπετάνιου- και ένας άλλος άνδρας. Η γυναίκα μάλιστα φέρεται να είχε ανταλλάξει 1.700 μηνύματα με το θύμα.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *