Βραδινά γεύματα με λίγες θερμίδες για να διατηρήσετε την γραμμή σας

Βραδινά γεύματα με λίγες θερμίδες για να διατηρήσετε την γραμμή σας

 

Εάν βρίσκεστε σε περίοδο διατροφής τότε σίγουρα το βραδινό γεύμα θα σας απασχολεί ιδιαίτερα. Συγκεντρώσαμε μερικά ελαφριά γεύματα που μπορείτε να καταναλώνετε το βράδυ με λίγες θερμίδες, ώστε να χάσετε κιλά ή να διατηρήσετε την γραμμή σας.

 

Πράσινη σαλάτα με σολομό

Η πράσινη σαλάτα θα σε σας βοηθήσει να χορτάσετε, ενώ ο σολομός θα σας δώσει τη γεύση, τα καλά λιπαρά, την πρωτεΐνη και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε όταν κάνετε δίαιτα! Εάν πάλι ανήκετε στην κατηγορία όσων δεν αγαπούν ιδιαίτερα τον σολομό προτιμήστε τόνο σε νερό και όχι σε λάδι για να αποφύγετε περιττές θερμίδες.

Διαβάστε Επίσης  Γιατί να ξεκινήσεις γυμναστική με σχοινάκι;

 

Ρύζι με άπαχο γιαούρτι

Μπορεί να μην σας ακούγεται αρκετά δελεαστικό, όμως το συγκεκριμένο γεύμα είναι πολύ χορταστικό και αποτελεί πολύ καλή επιλογή για βραδινό γεύμα. Βράστε ρύζι, κατά προτίμηση μαύρο και συνοδέψτε με άπαχο γιαούρτι. Προσθέστε μπαχαρικά όπως πιπέρι για να κάνετε το ρύζι πιο νόστιμο!

 

Σαλάτα με κοτόπουλο και ντοματίνια

Κάντε μία πράσινη σαλάτα από μαρούλι, iceberg και ρόκα στην ποσότητα που θεωρείτε πως θα σας χορτάσει και προσθέστε φιλέτο κοτόπουλο σε κομμάτια. Στη συνέχεια, προσθέστε πολύχρωμες πιπεριές, ντοματίνια και μία σος από ελαιόλαδο, μουστάρδα, λίγο ξύδι και μαύρο πιπέρι για επιπλέον γεύση!

Διαβάστε Επίσης  Πόσο συχνά πρέπει να πίνεις νερό όταν αθλείσαι

 

Ομελέτα με λαχανικά

Κάντε μία νόστιμη και χορταστική ομελέτα με 1 αυγό ολόκληρο και το ασπράδι από 2 αυγά και προσθέστε λαχανικά όπως ψιλοκομμένη ντομάτα, πολύχρωμες πιπεριές, μανιτάρια, baby σπανάκι και κρεμμύδι. Για να μην πάρετε επιπλέον θερμίδες φτιάξτε την ομελέτα σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι και προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού ωμό ελαιόλαδο όταν πλέον θα είναι έτοιμη!

 

Σουβλάκι κοτόπουλο με σαλάτα ντομάτα

Κάντε μία αγγουροντομάτα με λίγο λάδι και συνοδέψτε με 2 σουβλάκια κοτόπουλο ψημένα. Τα σουβλάκια θα σας δώσουν την πρωτεΐνη που χρειάζεστε για να χορτάσετε και η σαλάτα τις βιταμίνες που σας είναι απαραίτητες.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *