Τον Απρίλιο γεννάει η Μeghan Markle, κι όμως ένα όνομα ακούγεται ήδη πολύ

Τον Απρίλιο γεννάει η Μeghan Markle, κι όμως ένα όνομα ακούγεται ήδη πολύ

Για πότε έγιναν όλα δεν πήραμε είδηση: Τον Μάιο ο Harry παντρεύτηκε τη Meghan και εκείνη πριν ακόμη κλείσουν ένα χρόνο παντρεμένοι θα γεννήσει το πρώτο τους παιδί του οποίου το φύλο δεν έχει ανακοινωθεί διότι έτσι ορίζει το Πρωτόκολλο του Παλατιού.

Εκτός όμως από αυτόν τον κανόνα που ήδη ακολουθείται από το βασιλικό ζευγάρι, υπάρχουν αρκετοί ακόμη οι οποίοι είναι πολύπλοκοι και παράξενοι-αν δεν ήταν βέβαια δε θα επρόκειτο για ένα #royalbaby.

Διαβάστε Επίσης  Γιώργος Μαζωνάκης - Άντζελα Δημητρίου - Νίκος Κουρκούλης: Η νέα συνεργασία και η πρωτότυπη αφίσα!

Αρχικά να τονίσουμε ότι αυτό θα είναι το πρώτο βρέφος με πατέρα γαλαζοαίματο και διάδοχο του θρόνου της Μεγάλης Βρετανίας το οποίο θα έχει και αφρικανικές ρίζες από την πλευρά της μητέρας του.

Το πρώτο πρόσωπο που θα μάθει για την γέννησή του θα είναι η βασίλισσα Ελισάβετ και το όνομά του θα πρέπει να είναι ένα όνομα το οποίο ανήκει ή άνηκε στην ευρύτερη βασιλική οικογένεια.

Εδώ θα σταθούμε και θα πούμε ότι στη Βρετανία ψιθυρίζεται έντονα ότι το ζευγάρι σε περίπτωση που το μωρό είναι κορίτσι θα του δώσει το όνομα της μητέρας του Harry, της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana.  Mόλις το μωρό γεννηθεί θα τυλιχθεί στη βασιλική πλεκτή κουβέρτα η οποία έρχεται από το Nottingham.

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το Nomads-Μαδαγασκάρη!

Yπομονή για τον ερχομό του, δε μένουν παρά λιγότερο από τρεις μήνες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *