Τα 5 tips για να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα

Τα 5 tips για να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα

Δεν είναι πάντα απαραίτητο, αλλά κάποιες φορές μπορεί να θέλεις να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα, λίγο πιο ζουμερά. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις επεμβατικούς τρόπους, αρκεί μόνο να ξέρεις μερικά tips που θα σου χαρίσουν το αποτέλεσμα που θες. Ουσιαστικά πρόκειται για tips που όλες οι γυναίκες που βάφουν τα χείλη τους πρέπει να ξέρουν, έτσι ώστε να έχουν άψογα χείλη πάντα.

Απολέπιση – Ενυδάτωση

Η απολέπιση είναι απαραίτητη σε κάθε περίπτωση και τα χείλη σου την έχουν ανάγκη. Θα καθαρίσουν, θα είναι πιο απαλά και έτοιμα να δεχθούν τα προϊόντα μακιγιάζ που θα χρησιμοποιήσεις. Επίσης, τα καλά ενυδατωμένα χείλη μόνο ως μία καλή βάση μπορείς να τα αντιμετωπίσεις, επομένως μην ξεχνάς να τα φροντίζεις με ένα lip balm.

Διαβάστε Επίσης  Σκανδιναβικά μυστικά ομορφιάς κατά του κρύου

Concealer

Το concealer είναι ένα βασικό εργαλείο στο νεσεσέρ που σε σώζει από τους μαύρους κύκλους κι όχι μόνο. Λίγη ποσότητα στο εξωτερικό περίγραμμα των χειλιών σου θα τους χαρίσει το εφέ μεγαλύτερου όγκου και θα τα βοηθήσει να είναι πιο καλοσχηματισμένα.

Περίγραμμα

Μπορεί να σου ακούγεται λίγο παλαιομοδίτικο, αλλά το περίγραμμα είναι πολύ βοηθητικό για μεγαλύτερα και πιο καλοσχηματισμένα χείλη. Το ζητούμενο όμως είναι να χρησιμοποιήσεις τη σωστή απόχρωση ή έναν τόνο πιο ανοιχτή. Σε καμία περίπτωση το σκούρο περίγραμμα με πιο ανοιχτό κραγιόν δεν θα φανεί όμορφο και δεν θα σου δώσει το αποτέλεσμα που θες.

Διαβάστε Επίσης  Τονίστε το δέρμα

Layering στα κραγιόν

Δοκίμασε να βάψεις τα χείλη σου με δύο διαφορετικά lipsticks, τα οποία όμως δεν θα είναι διαφορετικού χρώματος αλλά του ίδιου. Η διαφορά τους θα είναι στον τόνο της απόχρωσης, δηλαδή σκούρα και πιο ανοιχτή. Φυσικά η πιο ανοιχτή απόχρωση θα μπει στις άκρες των χειλιών και με τη σκούρα θα τονίσεις το κέντρο τους.

Gloss

Λίγη ποσότητα από ένα διάφανο ακόμα gloss θα κάνει αμέσως τα χείλη σου να δείχνουν πιο ζουμερά. Φαντάσου λοιπόν, το αποτέλεσμα που θα έχει ενώ θα έχεις ήδη κάνει κι όλα τα παραπάνω βήματα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *