ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 131-132-133-134-135-136-137-138

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 131-132-133-134-135-136-137-138

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ στο Β ΚΥΚΛΟ που βλέπουμε στον Alpha

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131

Το ξέσπασμα της Όλγας και της Αμαλίας δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Το νέο θα «παγώσει» όλους τους ήρωες, από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, μέχρι και τη Μαργκώ που δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό της. Η Βέρα και ο Θεοχάρης έρχονται εσπευσμένα στην Αθήνα, μαζί με τον Τόνυ που αναλαμβάνει να τους βρει σπίτι, για να μείνουν όλοι μαζί κάπου κοντά στην αστυνομική διεύθυνση Πειραιά.

Στην Αίγινα φτάνει και η Όλγα με τον Στέφανο. Η Όλγα τυφλωμένη από τον πόνο, κατηγορεί τον Αλέξανδρο γι’ αυτό που έχει συμβεί στη Λήδα. Το ενδεχόμενο όλο αυτό να είναι δουλειά του κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας τρελαίνει τον Αλέξανδρο και την Όλγα. Κι ενώ σύσσωμη η αστυνομική Διεύθυνση ασχολείται με την υπόθεση, ο Γενάρης στέλνει πάλι το στίγμα του, αγνοώντας πως ο Σωκράτης είναι μια ανάσα μακριά από την αποκάλυψή του…

Επεισόδιο 132

Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του και «απομονώνει» την οικογένεια Μελά από το κέντρο των εξελίξεων. Παλεύει να κρατήσει την Όλγα ψύχραιμη, ενώ και ο Στέφανος προσπαθεί να της συμπαρασταθεί με τον καλύτερο τρόπο. Παράλληλα, ο Θεοχάρης με την Αμαλία και την Βέρα προσπαθούν να μάθουν απ΄ τον Σέκερη κάποιες εξελίξεις, αλλά προς το παρόν και η αστυνομία βρίσκεται στο σκοτάδι, καθώς οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα.

Στο μεταξύ, η Άννα, στο σπίτι που τις κρατούν κλεισμένες, προσπαθεί με διάφορα τεχνάσματα να κρατά τη Λήδα ήρεμη και ανυποψίαστη για το τι τους συμβαίνει, ενώ και η ίδια βρίσκεται σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο, καθώς ο ένας απαγωγέας δεν σταματάει να την παρενοχλεί. Όταν ο αρχηγός των απαγωγέων θα επικοινωνήσει τελικά και θα αποκαλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις, ο Αλέξανδρος θα καταλάβει ότι το παιχνίδι έχει χαθεί και μόνο από ένα θαύμα θα σωθούν η Λήδα και η Άννα.

Επεισόδιο 133

Το ποσό που ζητούν οι απαγωγείς αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Στο μεταξύ ο Αλέξανδρος αγχώνεται πως αν μάθουν ότι έχει μπλέξει την αστυνομία, θα κάνουν κακό στην Άννα και στη Λήδα. Ο Σέκερης του ζητά να πει ψέματα στον αρχηγό της συμμορίας και να αποκρύψει το γεγονός αυτό. Ο Νικόλας μαθαίνει πως ο Σωκράτης περνά δύσκολα επειδή έχασε τη δουλειά του και αποφασίζει να τον βοηθήσει.

Όλοι βρίσκονται σε απόγνωση καθώς δεν μπορούν να συγκεντρώσουν το ποσό που ζητήθηκε για τα λύτρα, κάποιος όμως βγαίνει μπροστά και παρουσιάζει μια λύση. Ο Ορφέας απειλεί απροκάλυπτα τον Φίλιππο και αυτό εξοργίζει την Ελένη. Η Όλγα θυμάται ένα περιστατικό που της δίνει μια ιδέα για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την απαγωγή. Ένα τραγικό γεγονός φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Σωκράτη…

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 175-176-177-178 Β ΚΥΚΛΟΣ

Επεισόδιο 134

Ο αγώνας για τη συγκέντρωση των λύτρων ξεκινά, με όλους τους άμεσα ενδιαφερόμενους να δηλώνουν έτοιμοι να «ξεπουληθούν» προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό. Η Αμαλία και ο Στέφανος όμως είναι οι πρώτοι που συμπεραίνουν πως ακόμα κι αν πουλήσουν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία, δεν γίνεται να φτάσουν στο επιθυμητό ποσό των απαγωγέων. Ο Τόνυ προσφέρεται να βοηθήσει, αλλά πέφτει πάνω στην σθεναρή άρνηση του Αλέξανδρου, που παράλληλα αναλαμβάνει τις διαπραγματεύσεις.

Η αστυνομία βάζει στο στόχαστρο την Σάσα κι αρχίζει να ερευνά για στοιχεία. Ο Νικόλας συμπαραστέκεται στον Σωκράτη που είναι ράκος μετά το τρακάρισμα με την Εύα. Η Άννα εφευρίσκει διαρκώς ιστορίες για να κρατά ήρεμη την Λήδα, αλλά τα βράδια την βρίσκουν άυπνη και φοβισμένη. Ο Ορφέας ξεσπάει στην Μάρθα, αδιαφορώντας για τον πόνο της. Ένας απροσδόκητος σύμμαχος έρχεται να συνδράμει στη συγκέντρωση των λύτρων…

Επεισόδιο 135

Η αγωνία και ο φόβος για την τύχη της Άννας και της Λήδας έχουν κυριεύσει τους πάντες και οι συγκρούσεις μεταξύ τους είναι καθημερινό φαινόμενο.
Ο Θεοχάρης θέλει να πάει με τον Αλέξανδρο στο προκαθορισμένο σημείο για την παραλαβή οπτικού υλικού, ενώ ο τελευταίος επιμένει να ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες των απαγωγέων.
Όταν τελικά θα φτάσει στο σημείο θα διαπιστώσει πως τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη.
Στο μεταξύ η Άννα κινδυνεύει από έναν απαγωγέα που την παρενοχλεί σε αντίθεση με τον αρχηγό τους που δείχνει να την προστατεύει -προς το παρόν – στοχεύοντας αποκλειστικά στα λύτρα.
Στο μεταξύ η Λήδα έχει αρχίσει να κουράζεται και να βαριέτα μέσαι στο δωμάτιο, ενώ η Άννα προσπαθεί με κάθε τρόπο να την απασχολεί.
Ο Ορφέας, ενώ συνεχίζει τις επαφές του με τη Χριστίνα, νιώθει το θυμό του για την Ελένη να κορυφώνεται.
Στη διάρκεια μιας τέτοιας κρίσης μπαίνει σο γραφείο του Φίλιππου και απειλεί να τον σκοτώσει αρπάζοντας ένα ψαλίδι που βρίσκεται στο γραφείο.

Επεισόδιο 136

Αυτή τη φορά ο Φίλιππος περνά στην αντεπίθεση και κάνει μήνυση στον Ορφέα. Ο Ορφέας εκτός εαυτού πια, κατηγορεί την Ελένη για έκλυτο βίο και αποφασίζει να τη διασύρει στα δικαστήρια.
Ο Σωκράτης φανερά σοκαρισμένος από την απώλεια γυρνά την πλάτη του στη μουσική, αλλά ο Νικόλας προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη.
Ο Αλέξανδρος και ο Τόνυ κάνουν μια αντρίκια εξήγηση μεταξύ τους, αλλά παρόλο που συμφωνούν, ο Αλέξανδρος κινεί τις διαδικασίες να μαζέψει χρήματα από καλούς πελάτες του.
Η Άννα ζει σε καθεστώς διαρκούς πανικού και κάνει μεγάλη προσπάθεια να κρύψει την πραγματικότητα από τη Λήδα, ενώ τα νεύρα της είναι σε οριακό σημείο.
Η Μαργκώ δηλώνει παρούσα αλλά είναι υπέρ της σκληρής διαπραγμάτευσης για τα λύτρα.
Η Όλγα ευχαριστεί τον Τόνυ για όσα κάνει για το παιδί της ενώ η αστυνομία πιάνει την άκρη του νήματος και αρχίζει τη συλλογή στοιχείων.
Η πρώτη βιντεοσκόπηση φθάνει στα χέρια του Αλέξανδρου και των υπολοίπων που σοκάρονται από την εικόνα που αντικρίζουν…

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Μεγάλες ανατροπές στα νέα επεισόδια – Όσα θα συμβούν

 

Επεισόδιο 137

Η Άννα βιώνει ακραίες καταστάσεις μέσα στο σπίτι των απαγωγέων, προσπαθεί όμως ακόμα να κρύψει την αλήθεια από τη μικρή Λήδα. Ρήξη δημιουργείται μεταξύ Θεοχάρη και Αλέξανδρου καθώς οι απόψεις διίστανται για το αν πρέπει να δείξουν το βίντεο της Άννας στην αστυνομία. Ο Σωκράτης τα πάει καλά στην οντισιόν για το καινούριο μαγαζί και φαίνεται πώς θα πάρει τη δουλειά. Στο μεταξύ η Βέρα επιστρέφει στο Λονδίνο επειδή ο Μάριος δεν μπορεί άλλο μόνος του και δημιουργεί προβλήματα…

Έρευνες στο σπίτι της Σάσας οδηγούν την αστυνομία όλο και πιο κοντά στην αποκάλυψη των απαγωγέων. Ο Παύλος συναντά τον Ορφέα στον δρόμο και του μιλάει όπως δεν του έχει ξαναμιλήσει ποτέ! Στο μεταξύ ο Τόνυ έχει ένα ξέσπασμα μπροστά στην Τατιάνα και της ανακοινώνει κάτι εντελώς απρόβλεπτο! Τα αποτελέσματα του DNA βγαίνουν και ο Σωκράτης μαθαίνει ποιος είναι ο βιολογικός του πατέρας…

Επεισόδιο 138

Ο Σωκράτης μαθαίνει την αλήθεια για τον πραγματικό του πατέρα, που είναι ο Ορφέας και βάζει σκοπό της ζωής του να τον ξεσκεπάσει. Ο Τόνυ ρίχνει ευθύνες στην Τατιάνα για τον εθισμό του, με αποτέλεσμα να καυγαδίσουν άσχημα και να οδηγήσουν τη σχέση τους σε ένα ακόμα αδιέξοδο. Η Μαργκώ ταξιδεύει στην Ελλάδα με σκοπό να συμμετέχει ενεργά στη διαπραγμάτευση, αλλά και για να γνωστοποιήσει τις προθέσεις της στον Τόνυ.

Ο Αλέξανδρος περνάει τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του, αλλά είναι αναγκασμένος να σφίξει τα δόντια και να παζαρέψει σκληρά. Η αστυνομία, μέρα με τη μέρα, συλλέγει νέα στοιχεία, χωρίς όμως να μπορεί να τα εκμεταλλευτεί από τη στιγμή που η οικογένεια έχει απαγορεύσει κάθε ανάμειξη. Η Άννα δέχεται σκληρό εκβιασμό κι αναγκάζεται να καταφύγει σε τεχνάσματα για να αποφύγει τα χειρότερα… Η Όλγα έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της…

πηγή

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 127-128-129-130

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *