«Το Τατουάζ» : Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην αγαπημένη σειρά!

«Το Τατουάζ» : Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην αγαπημένη σειρά!

«Το Τατουάζ» : Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην αγαπημένη σειρά!

 

Το ήσυχο δείπνο στο σπίτι της Μαργκώ λήγει άδοξα και η Νικόλ δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια της. Ο «στρατηγός» είναι νεκρός!!! Η Ελένη το σκάει μέσα στη νύχτα και πάει να συναντήσει κρυφά τον Φίλιππο, αψηφώντας τις απειλές του Ορφέα.

 

Ο Χάρης παρακαλεί την Αθηνά να γυρίσει στον Νικόλα, αλλά εκείνη αρνείται να ξεπεράσει το φιάσκο του γάμου. Το ίδιο αρνητική είναι και η Τατιάνα προς τον Τόνι, που τον θεωρεί υπεύθυνο για το χαμό του μωρού τους. Η οικογένεια Μελά πείθει την Ελένη να προχωρήσει με το διαζύγιο κι ας οδηγηθούν σε αντιδικία. Η αποχώρηση της Αμαλίας από την εταιρεία γίνεται μέσα σε πολύ φορτισμένο κλίμα αλλά και η επάνοδός της στην Ελλάδα δεν θα είναι η αναμενόμενη..

 

Η Αφροδίτη ετοιμάζεται για το γύρισμα του ντοκιμαντέρ, ενώ ο Χάρης δεν χάνει ευκαιρία να της κάνει κομπλιμέντα. Ο Ορφέας, θολωμένος από την απιστία της Ελένης, αποφασίζει να την ξεπληρώσει με το ίδιο νόμισμα βρίσκοντας παρηγοριά στην αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας…

 

Ο Σέκερης πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια να πείσει την Αμαλία ότι η παρουσία της Αθηνάς στο σπίτι του δεν σημαίνει κάτι πονηρό. Στο μεταξύ ο Ορφέας στα Μετέωρα έρχεται πιο κοντά με τη Χριστίνα, αλλά στο μυαλό του είναι η απιστία της Ελένης. Θέλοντας να ξεσπάσει παίρνει τηλέφωνο τη Μάρθα και την κατηγορεί ότι ακόμα κι εκείνη τον πρόδωσε.

 

Η Μάρθα τον αντιμετωπίζει με αυστηρότητα. Ο Τόνυ στο Λονδίνο, είναι ολομόναχος και απογοητευμένος, ενώ η Τατιάνα στην Αθήνα προσπαθεί να ξεχάσει τα προσωπικά της προβλήματα, δίνοντας βάρος στη δουλειά της.

 

Ο Νικόλας με τον Χάρη πάνε στην Αίγινα για να κάνουν ένα γύρισμα μαγειρικής με την Αφροδίτη, της οποίας η παρουσία μπροστά στην κάμερα αποτελεί έκπληξη για όλους και πιο πολύ για τον Χάρη που γοητεύεται από την προσωπικότητά της. Η Λήδα θυμωμένη που την μάλωσε ο Αλέξανδρος, ανοίγει τη πόρτα και φεύγει απ’ το σπίτι για να πάει στους παππούδες της, χωρίς να ξέρει ότι απ΄ έξω καραδοκεί η Σάσα…

 

Στον τσακωμό Νικόλα και Αθηνάς τώρα εμπλέκεται και μια… χήρα! O Τόνυ θέλει να αποδείξει ότι το δυστύχημα έγινε λόγω βλάβης του αυτοκινήτου και ξεκινάει τις διαδικασίες με την ασφαλιστική εταιρία. Η Ελένη και ο Αλέξανδρος μιλούν με τον Μάνο για να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Ο Αλέξανδρος γίνεται έξαλλος καθώς ακούει την Άννα να μιλάει με τον Τόνυ και να του λέει κάτι άκρως παρεξηγήσιμο! Η Τατιάνα σοκάρεται μόλις λαμβάνει ένα πακέτο που έχει άμεση σχέση με την ταυτότητα του Γενάρη!

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 115-116

 

Η Τατιάνα και η Αθηνά συνεχίζουν να μην δίνουν σημασία στα στοιχεία που φτάνουν στο τμήμα κι αφορούν στον σήριαλ κίλερ. Η Τατιάνα είναι ακόμα επηρεασμένη από τον χωρισμό της με τον Τόνυ και την απώλεια του παιδιού, ενώ η Αθηνά δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ από τον γάμο της. Ο Αλέξανδρος δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει στην Άννα πόσο πολύ ζηλεύει, αλλά παράλληλα να της επιβεβαιώνει και πόσο πολύ την αγαπάει.

 

Η Ελένη προχωράει με το διαζύγιο, αλλά και ο Ορφέας δείχνει να το σοβαρεύει με την Χριστίνα, παρά τον θυμό που νιώθει. Ο Σωκράτης βλέπει ότι η δουλειά στη μουσική σκηνή πέφτει και ο Παύλος του κάνει μια απρόσμενη πρόταση… Ο Θεοχάρης και η Βέρα έρχονται αντιμέτωποι με την άρνηση του Μάριου να μετακομίσουν στην Ελλάδα. Η Όλγα ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη Λήδα στα Μετέωρα, αγνοώντας το επικίνδυνο σχέδιο της Σάσας…

 

Η Σάσα με τους συνεργάτες της έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για την απαγωγή και κατευθύνονται προς την Αίγινα για να βάλουν το σχέδιό τους σε εφαρμογή. Ο Τόνυ πηγαίνει στο γραφείο της Μαργκώ για να της πει να πάρει πίσω το σπίτι που αγόρασε στην Αίγινα για το μωρό και η συνάντησή τους θα καταλήξει σε καβγά, αφού θα ακουστούν απίστευτα πράγματα και όλα τα παλιά απωθημένα θα βγουν στην επιφάνεια για μάνα και γιό.

 

Στο μεταξύ, η Αμαλία περνάει στην Αθήνα ευχάριστες στιγμές με τον Σέκερη και σκέφτεται να μείνει εκτός δουλειάς για δυο-τρεις μήνες, προκειμένου να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί. Η Μίνα αναγκάζεται να προειδοποιήσει τους την οικογένεια Μελά ότι ο Ορφέας βρίσκεται εκτός ελέγχου και από στιγμή σε στιγμή μπορεί να ξεσπάσει βίαια εναντίον της Ελένης. Η Αθηνά, πείθεται ότι δεν ευθύνεται ο Νικόλας για το φιάσκο του γάμου και επιστρέφει στο σπίτι, αυτή τη φορά βάζοντας τους δικούς της όρους.

 

Η Ειρήνη εξακολουθεί να παρερμηνεύει τα λεγόμενα του Σέκερη και η παρεξήγηση μεταξύ τους μεγαλώνει. Η Όλγα προετοιμάζεται για την άφιξη της Λήδας στο σπίτι, ενώ ο Στέφανος την κάνει να του υποσχεθεί πως σύντομα θα κάνουν κι ένα δικό τους παιδί. Ο Τόνυ υποψιάζεται πως η Νικόλ είναι μπλεγμένη στο εμπόριο όπλων και το ερευνά.

Διαβάστε Επίσης  Σήμερα η μεγάλη πρεμιέρα του «Τατουάζ» - Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

 

Ο Μάριος δεν συμφωνεί με την οικογενειακή μετακόμιση στο Λονδίνο, δυσκολεύοντας πολύ τη ζωή της Βέρας και του Θεοχάρη. Ο Σωκράτης έρχεται όλο και πιο κοντά με την οικογένεια Μελά, σε αντίθεση με τον Ορφέα που εντείνει τη σύγκρουση μαζί τους. Η Άννα και η Λήδα ετοιμάζονται για το ταξίδι στα Μετέωρα, αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ δυσάρεστα και για τις δύο….

 

Ο Ορφέας βρίσκει έναν δικηγόρο που θα διαχειριστεί το διαζύγιό του και του λέει ότι θέλει να προχωρήσει σε αντιδικία! Η Αφροδίτη μαγειρεύει πάλι μπροστά στη κάμερα του Χάρη και του εξάπτει τη φαντασία! Ο Μάριος συνεχίζει να κάνει «κόλπα» στον Θεοχάρη και τον εξοργίζει! Ο Αλέξανδρος καταλαβαίνει πως κάτι περίεργο συμβαίνει με την Άννα και τη Λήδα που είναι εξαφανισμένες και ειδοποιεί αμέσως την αστυνομία!

 

Μετά από έρευνα βρίσκουν το βανάκι που μετέφερε Άννα και Λήδα, καμένο σε μια ερημική παραλία, αφήνοντας ένα μυστήριο για το που μπορεί να βρίσκονται. Ο Σωκράτης βασίζεται στο ένστικτο του Νικόλα και του αποκαλύπτει πως ξέρει ποιος είναι ο σήριαλ κίλερ. Η Όλγα ρωτάει ευθέως τον Αλέξανδρο πού είναι η Λήδα…

 

Ο Αλέξανδρος κρύβει την αλήθεια από την Όλγα και κερδίζει μια μικρή παράταση χρόνου πριν αναγκαστεί να της πει τα δυσάρεστα. Στην ίδια δύσκολη θέση όμως βρίσκεται και ο Σέκερης, που αναγκάζεται να παίξει θέατρο μπροστά στην Αμαλία. Το μυαλό όλων πηγαίνει στον Παρασχάκη και θεωρούν πως αυτή η πράξη είναι αντίποινα για τη σύλληψή του.

 

Η Τατιάνα μαθαίνει πως ο Τόνυ δεν είναι υπεύθυνος για το ατύχημα, αλλά αυτό δεν αλλάζει τη στάση της απέναντί του, θέλει διαζύγιο. Ο Σωκράτης μιλά στον Νικόλα για τις υποψίες του σχετικά με τον σήριαλ κίλερ, ενώ την ίδια ώρα ο Ορφέας εντοπίζει το επόμενο θύμα του. Η άχαρη ώρα για τον Αλέξανδρο και τον Σέκερη φτάνει. Πρέπει να μιλήσουν για την απαγωγή, της Άννας και της Λήδας… δεν μπορούν να το κρατούν άλλο κρυφό… Η Όλγα και η Αμαλία καταρρέουν από τον πόνο και την απελπισία

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *