Σπιτικές συνταγές για την εξάλειψη της σωματικής κακοσμίας


Σπιτικές συνταγές για την εξάλειψη της σωματικής κακοσμίας

Δύο σπιτικές μέθοδοι που έχουν πάντα επιτυχία στην εξάλειψη της σωματικής κακοσμίας είναι η χλωροφύλλη και το πράσινο τσάι. Η πρώτη μέθοδος, αυτή της χλωροφύλλης, συμβάλλει στην αποτοξίνωση του σώματος και στην αποβολή των τοξινών. Μπορείτε να τη βρείτε σε μορφή κάψουλας σε κάποιο κατάστημα φυσικών τροφών.

Ή μια πιο φυσική επιλογή είναι να φυτέψετε στάρι, να το αφήσετε να μεγαλώσει, να κόψετε τους βλαστούς και έπειτα να φτιάξετε με αυτούς ένα smoothie. Η δεύτερη επιλογή, το πράσινο τσάι, είναι εξαιρετικά αποτοξινωτική και όχι μόνο βοηθάει στην καύση του αποθηκευμένου λίπους αξιοποιώντας τη θερμοκρασία του σώματος, αλλά και συμβάλλει στην αποβολή των τοξινών. Πίνετε ένα με δύο φλιτζάνια πράσινο τσάι κάθε μέρα.

Διαβάστε Επίσης  Αιθέριο έλαιο ρίγανης για την ανακούφιση από το κρυολόγημα

Αν η οσμή στις μασχάλες σας προέρχεται από την υπερβολική χρήση αποσμητικού, μπορείτε να κάνετε απολέπιση με ένα μείγμα μαγειρικής σόδας (διττανθρακικού νατρίου) και λεμονιού. Προσέξτε να μη βγείτε αμέσως από το σπίτι, επειδή το ηλιακό φως σε συνδυασμό με το οξύ από το λεμόνι μπορεί να δημιουργήσουν κηλίδες στο δέρμα σας. Μπορείτε επίσης να αναμείξετε μαγειρική σόδα με νερό για να φτιάξετε έναν πολτό και να τον χρησιμοποιήσετε ως φυσικό και αποτελεσματικό αποσμητικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τα πόδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *