ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3

 

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3

Δείτε τα  επεισόδια της σειράς ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 ΕΔΩ

 

Σε μία μόλις μέρα, η Σάντυ Αγραφιώτη αναγκάζεται να αφήσει την πλούσια ζωή της στα βόρεια προάστια, αφού ο σύζυγός της, Διονύσης, κατηγορείται για απάτη και εξαφανίζεται από προσώπου γης με ελικόπτερο! Με μοναδικό σύμμαχο το πολυτελές της τζιπ, αποφασίζει να μετακομίσει μαζί με τις τρεις κόρες της, Τάνια, Έρρικα, Σόνια και την καθόλου συνηθισμένη μαμά της, Νενέλα σε μία φτωχική γειτονιά.

Την ίδια ώρα, ο Μανώλης Αραποστάθης εκλέγεται πρόεδρος του σωματείου ιχθυοπωλών, ενώ τα παιδιά του, Λεωνίδας, Ρόζα, Κάρολος και Αλέξης, που στέκονται δίπλα του ενωμένοι σαν γροθιά από τότε που πέθανε η μητέρα τους, τον συγχαίρουν και τον βοηθούν να ετοιμαστεί για την πρώτη του προεδρική εμφάνιση στην Αγορά. Ένα τρακάρισμα θα γίνει η αφορμή για να γεννηθεί μία μεγάλη… αντιπάθεια, αφού η Σάντυ πέφτει πάνω στο βαν του Μανώλη με το τζιπ και του προκαλεί μεγάλη ζημιά.

Η Σάντυ δεν παραδέχεται το φταίξιμό της και ο Μανώλης πασχίζει να βρει το δίκιο του. Αν και οι δυο τους πιστεύουν ότι η τελευταία φορά που αντικρίζουν ένας τον άλλον είναι στο αστυνομικό τμήμα όπου καταλήγουν για να λύσουν τις διαφορές τους, η μοίρα τους επιφυλάσσει κάτι καλύτερο: το νέο σπίτι της οικογένειας Αγραφιώτη βρίσκεται ακριβώς κάτω από αυτό της οικογένειας Αραποστάθη!

Διαβάστε Επίσης  Μην ψαρώνεις: Οι συνταρακτικές εξελίξεις του 2ου κύκλου!

 

Επεισόδιο 2

Το σοκ είναι τεράστιο τόσο για τη Σάντυ όσο και για τον Μανώλη, καθώς συνειδητοποιούν ότι εξαιτίας της μετακόμισης, αυτό που τους χωρίζει είναι μονάχα… ένας όροφος. Η Τάνια, που έχει κρύψει από το αγόρι της τη νέα τους κατάσταση, διαπιστώνει έντρομη ότι η νέα της γειτόνισσα, η Ρόζα, είναι φοιτήτρια του Κωνσταντίνου στην Ιατρική.

Ο Κάρολος και ο Αλέξης γίνονται αμέσως φίλοι με την Έρρικα και τη Σόνια, πράγμα που δεν αρέσει καθόλου στην κοπέλα του Κάρολου, τη Μαργαρίτα. Ο Μανώλης δέχεται επιτέλους να γνωρίσει τη Στέλλα στα παιδιά του, όμως η Ρόζα δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι την επίσκεψή της. Ο Κωνσταντίνος περιμένει την Τάνια έξω από την πρώην έπαυλή της, ενώ εκείνη ψάχνει τρόπο να φτάσει εκεί πριν από αυτόν για να προλάβει το κακό.

Την ίδια ώρα, ο Διονύσης τηλεφωνεί στη Σάντυ και της υπόσχεται πως θα επιστρέψει και όλα θα γίνουν όπως πριν. Ο Μανώλης τη βλέπει τυχαία να κλαίει και προβληματίζεται. Έχει άραγε μία πιο ανθρώπινη πλευρά η μέχρι στιγμής αντιπαθητική γειτόνισσά του ή πρέπει να επιμείνει στην άποψή του και να μην… ψαρώσει;

Διαβάστε Επίσης  ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 23-24-25-26-27-28-29-30-31-32-33

Επεισόδιο 3

Η επιταγή που δίνει η Σάντυ στον Μανώλη για την επισκευή του βαν αποδεικνύεται ακάλυπτη και η κόντρα μεταξύ τους φουντώνει ολοένα και περισσότερο, αφού στη μέση μπαίνουν και οι καβγάδες για τους κανόνες καλής γειτονίας.

Η Τάνια καταφέρνει να ξεγελάσει τον Κωνσταντίνο που ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι η κοπέλα του έχει μετακομίσει. Ο Κωνσταντίνος γυρίζει τη Ρόζα σπίτι της από το Πανεπιστήμιο και η Τάνια, που τους βλέπει κρυφά, αποφασίζει για αντίποινα να βγει με τον Λεωνίδα, ο οποίος την πολιορκεί.

Η Στέλλα κάνει μεγάλες προετοιμασίες για το τραπέζι στο σπίτι του Μανώλη και η κολλητή της, η Μήτσι, της δίνει συμβουλές για να καταφέρει να κατακτήσει τα παιδιά του. Ο Κάρολος ζητάει από τον μπαμπά του να μεσολαβήσει ώστε η Έρρικα και η Σόνια να γίνουν δεκτές στο σχολείο του.

Ο Μανώλης θα βρεθεί τσακωμένος με τη Σάντυ, να παίζουν θέατρο απέναντι στη διευθύντρια του σχολείου. Θα είναι, όμως, στην ώρα του πίσω στο σπίτι για να υποδεχτεί τη Στέλλα;

Πώς θα αντιδράσει εκείνη όταν θα τον δει να βγαίνει από το αυτοκίνητο της εντυπωσιακής Σάντυ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *