Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Ορέστης και Παύλος στη φυλακή!

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Ορέστης και Παύλος στη φυλακή!

Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ που κόβουν την ανάσα.

Στη συνέχεια της σειράς θα δούμε πως όλα έρχονται στο φως.

Ο Ηλίας λίγο πριν πεθάνει αποκαλύπτει στο Νίκο πως είναι ο χαμένος γιος των Κορωναίων, ενώ ο Πέτρος μαθαίνει ποιος είναι ο πραγματικός Μάνος αφού στριμώχνει το Σταύρο Χαρίτο.

Η Έλενα μαθαίνει πως ο γιος που αγκαλιάζει τόσο καιρό είναι ψεύτικος!

Κανείς και τίποτα πια δεν θα είναι ίδιο…

Διαβάστε Επίσης  Η επιστροφή: Ο Στάθης προσεγγίζει τον Μάνο και του ζητάει να ενώσουν τις δυνάμεις τους

Μετά απ’ την χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων ο Νίκος δεν έχει αποδεχτεί ακόμα την πραγματική του ταυτότητα, πράγμα που πληγώνει τον Νικήτα.

Μόλις μαθαίνεται η πλαστοπροσωπία ο Εισαγγελέας συλλαμβάνει τον Ορέστη και απομακρύνει από τα καθήκοντά του τον Ζερβό εξαιτίας της στενής του σχέσης με τον Κορωναίο.

Η Έλενα ακόμα δεν έχει συνέλθει από τις αποκαλύψεις, ενώ ένταλμα εκδίδεται και εις βάρος του Παύλου, και όλοι απορούν πως μαθεύτηκε η ιστορία της απάτης στην αστυνομία.

Στο μεταξύ ο Λευτέρης προχωράει το σχέδιό του με την περιουσία του Ορέστη. Κι εφόσον όλα έχουν βγει στο φως από την ομολογία του Ηλία, έρχεται η ώρα για τον Ορέστη, τη Δανάη και την Έλενα να μάθουν για τον πραγματικό Μάνο…

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Αποκάλυψη! Ο Νίκος είναι ο αληθινός Μάνος!

Ο Ορέστης βρίσκεται στη φυλακή μαζί με τον Παύλο, ενώ ο Ζερβός βρίσκει το πτώμα του Δημαρά και σκέφτεται να το «αξιοποιήσει» με κάποιον τρόπο που θα απαλλάξει αυτόν και τον Ορέστη από τις υποψίες που έχουν πέσει πάνω τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *