Εννιά αλήθειες σχετικά με τον τελευταίο μήνα εγκυμοσύνης

Εννιά αλήθειες σχετικά με τον τελευταίο μήνα εγκυμοσύνης

Ποιες είναι όμως οι πραγματικές αλήθειες και τι συμβαίνει σε μια γυναίκα που βρίσκεται στον 9ο μήνα;

 

1. Όταν πέφτει κάτι κάτω σημαίνει καταστροφή!

Όταν κάτι πέφτει κάτω στο πάτωμα είναι σχεδόν αδύνατο μια έγκυος να σκύψει να το πάρει, χρειάζεται ολόκληρη διαδικασία. Αυτό λοιπόν τις περισσότερες φορές σημαίνει πως αν κάτι πέσει κάτω, είναι σα να μην έπεσε, όλες το αφήνουν κάτω για να το μαζέψει κάποιος άλλος.

2. Ο χρόνος φαίνεται να σταματάει

Τι γίνεται με τις τελευταίες 30 ημέρες της εγκυμοσύνης που μοιάζουν με 200 μέρες; Αυτό συμβαίνει με όλες τις γυναίκες! Ενώ για τις περισσότερες, ο χρόνος κυλάει γρήγορα τους 8 μήνες, ο τελευταίος μοιάζει με αιώνας!

Διαβάστε Επίσης  Έξι θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

3. Για να πας οπουδήποτε είναι μια τεράστια δοκιμασία

Είναι αλήθεια πως μια έγκυος δεν έχει την ενέργεια που είχε κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου. Σίγουρα το σπίτι δεν αρέσει, ο χρόνος κυλάει βασανιστικά αργά και όλες περιμένουν πώς και πώς να γεννήσουν!

4. Νεύρα, πολλά νεύρα

Είναι λογικό να υπάρχουν πολλά νεύρα, το γεγονός ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα με ευκολία και οι μέρες κυλούν αργά, προκαλούν νεύρα και είναι φυσιολογικό!

5. Πρήξιμο

Όλα είναι πρησμένα, ακόμα και τα δάχτυλα των χεριών. Στο τέλος της ημέρας, οι περισσότερες μανούλες συνειδητοποιούν πως δεν τους χωράνε ούτε τα παπούτσια τους και αναρωτιούνται αν θα επανέλθουν στο κανονικό μέγεθος.

6. Όλα είναι άβολα

Ο καναπές, το κρεβάτι, το περπάτημα, τα ρούχα!

7. Ό,τι ειπωνεται από άλλους είναι εκνευριστικό!

«Σίγουρα δεν έχεις δίδυμα εκεί μέσα;», ρωτάνε κάποιοι! Αυτή και κάποιες άλλες τέτοιου είδους ερωτήσεις είναι άκρως εκνευριστικές!

Διαβάστε Επίσης  Πόσα χρόνια «γερνά» τις γυναίκες η εγκυμοσύνη;

8. Κάθε λίγο μια έγκυος νομίζει πως γεννάει!

Ακόμα και μια κράμπα κάνει μια έγκυο να νομίζει ότι γεννάει. Ναι, είναι φυσιολογικό κι ας μην είναι γεγονός!

9. Το μωρό στην κοιλιά μοιάζει να είναι υπέροχο!

Μια εγκυμονούσα, κάνει διάφορες παρομοιώσεις με το τι μπορεί να μοιάζει αυτό το μωράκι που υπάρχει στην κοιλίτσα της, κάνει όνειρα και σχέδια και ναι είναι απολύτως φυσιολογικό, γιατί μετά από μια δύσκολη μέρα, το μόνο που σκέφτεται κάθε μανούλα, είναι η ώρα που θα κρατήσει το μωράκι της στην αγκαλιά της. Και αυτό είναι μαγικό!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *