Μυστικό ομορφιάς: Πείτε αντίο στην ψαλίδα

 

Μυστικό ομορφιάς: Πείτε αντίο στην ψαλίδα

 

Μερικές φορές όταν κοιτάζετε στον καθρέφτη, μπορεί να παρατηρήσετε ότι κάθε τρίχα χωρίζεται σε δυο άκρα. Αυτό οφείλεται γενικά στο πιστολάκι, την έκθεση στον ήλιο, στην χρήση βαφών καθώς και στην κακή διατροφή. Μπορείτε με πολύ απλό τρόπο να εξαφανίσετε την ψαλίδα κι επομένως να κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο όμορφα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι αμυγδαλέλαιο.

Διαβάστε Επίσης  Πρόσωπο: Καιρός για ξεκούραση και φροντίδα

Το αμυγδαλέλαιο περιέχει θρεπτικά συστατικά και θεραπευτικές ιδιότητες. Μπορείτε να το βρείτε σε σουπερμάρκετ και σε φαρμακεία και δεν είναι ακριβό.
Για να θεραπεύσετε την ψαλίδα σας χωρίς να κόψετε τα μαλλιά σας, εφαρμόστε στα μαλλιά σας αμυγδαλέλαιο το βράδυ. Τα μαλλιά σας πρέπει να είναι στεγνά όταν θα το εφαρμόσετε. Βάλτε μια μικρή ποσότητα αμυγδαλέλαιου στα χέρια σας και κάντε απαλό μασάζ στις άκρες των μαλλιών σας. Έπειτα φορέστε ένα καπέλο ή ένα μαντήλι στα μαλλιά σας. Αν πιστεύετε ότι αυτό θα σας ενοχλεί ενώ κοιμόσαστε, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτή την διαδικασία το πρωί. Το λάδι πρέπει να παραμείνει στα μαλλιά σας για τουλάχιστον 2 ώρες. Έπειτα λούστε τα μαλλιά σας κανονικά. Αν ακολουθήσετε αυτή την διαδικασία για 15 ημέρες, θα παρατηρήσετε την διαφορά.

Διαβάστε Επίσης  Λάδι μουστάρδας για φωτεινό δέρμα

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *