Μεσολόγγι: Άκαρπες οι έρευνες για τον πιλότο σκάφους που κατέπεσε στη θάλασσα

Μεσολόγγι: Άκαρπες οι έρευνες για τον πιλότο σκάφους που κατέπεσε στη θάλασσα

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά από πτώση διθέσιου ιδιωτικού αεροσκάφους που εκτελούσε πτήση από Πάτρα προς Μεσολόγγι και κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή στο Καβούρι Κρυονερίου (ανάμεσα στο Μεσολόγγι και το Αντίρριο).

Η τελευταία επικοινωνία με τον πιλότο, ήταν στις 12.29 το μεσημέρι της Τετάρτης λίγη ώρα δηλαδή πριν ενημερωθεί η ΕΛ.ΑΣ. για την πτώση του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ο πιλότος, ο οποίος είχε γεννηθεί το 1972 φέρεται να είναι νεκρός και να βρίσκεται μέσα στο αεροσκάφος το οποίο έχει βυθιστεί.

Διαβάστε Επίσης  Θεσσαλονίκη: Στα χέρια του εισαγγελέα καταγγελία – σοκ για το κύκλωμα μαστροπείας

Στο σημείο των ερευνών εντοπίστηκε κηλίδα από πετρέλαιο και τρεις δύτες βούτηξαν στα νερά, ωστόσο δεν εντόπισαν το αεροσκάφος. Το έργο τους δυσχεραίνουν τα θαλάσσια ρεύματα και οι έρευνες θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας.

Στις έρευνες συμμετείχαν με τρία σκάφη άνδρες του λιμενικού από το Μεσολόγγι και την Πάτρα καθώς και δύτες αλλά και πολίτες με ιδιωτικά καΐκια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αεροσκάφος είχε ξεκινήσει από το αεροδρόμιο του Αράξου.

Διαβάστε Επίσης  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ Βροχές και καταιγίδες την Τρίτη -Χιόνια στα ορεινά

Ποιος ήταν ο πιλότος του αεροσκάφος;

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Κεφάλα κάτοικο Πατρών και πατέρα δύο παιδιών.

Ο Παναγιώτης Κεφάλας, εργαζόταν παλαιότερα ως μηχανικός στην Πολεμική Αεροπορία, με πιστοποίηση και για μαχητικά αεροσκάφη, ενώ υπήρξε και καθηγητής Πανεπιστημίου, εθελοντής ομάδας πιλότων, που επιτηρούν σε δάση, για πυρκαγιές, την καλοκαιρινή περίοδο.

 

 

βίντεο εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *