Μυστικό ομορφιάς: Υγιές, όμορφο και αψεγάδιαστο δέρμα

Μυστικό ομορφιάς: Υγιές, όμορφο και αψεγάδιαστο δέρμα

Η ομορφιά του δέρματός σας αποτελεί την αντανάκλαση της εσωτερικής σας υγείας, τόσο της φυσικής όσο και της συναισθηματικής. Απαραίτητη προϋπόθεση για να αποκτήσει λάμψη το δέρμα σας είναι η καλή διατροφή, η σωστή ενυδάτωση και να κοιμόσαστε για τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα. Πέραν αυτών, υπάρχουν μερικές απλές θεραπείες που μπορούμε να ακολουθούμε καθημερινά.

Μειώστε τις κηλίδες του δέρματος

Μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας χυμό ντομάτας και γάλα. Αφαιρέστε τον χυμό από μια ντομάτα με την βοήθεια ενός μαχαιριού. Βάλτε τον χυμό σε ένα μπολ και προσθέστε λίγο νερό για να ελαττώσετε την οξύτητά του. Αυτό σίγουρα θα ελαττώσει τυχόν ενοχλήσεις. Τώρα προσθέστε 3 κουταλιές της σούπας ζεστό γάλα. Στη συνέχεια ανακατέψτε όλα τα υλικά και πάρτε ένα βαμβάκι. Μουσκέψτε το σιγά σιγά και εφαρμόστε αυτό το μείγμα σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου σας υπάρχουν κηλίδες. Αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά κι έπειτα ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με δροσερό νερό. Επαναλάβετε αυτή την διαδικασία τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα και θα δείτε τις κηλίδες να ελαττώνονται.

Διαβάστε Επίσης  DIY συνταγή που θα σας χαρίσει αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Απολέπιση προσώπου:

Όταν η απολέπιση γίνεται σωστά, το πρόσωπό σας δείχνει υγιέστερο, περιποιημένο και όμορφο. Σας προτείνουμε μια υπέροχη θεραπεία απολέπισης: φράουλες και γιαούρτι. Σε ένα μπλέντερ βάλτε 3 φράουλες και γιαούρτι. Μόλις τελειώσετε με την ανάμιξη, θα έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Εφαρμόστε το στο πρόσωπό σας κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις, ξεκινώντας από το σαγόνι σας προς τα μάγουλά σας και μετά από τα μάγουλά σας προς την περιοχή ανάμεσα στα μάτια σας κι έπειτα ξανά πάλι κάτω από τα μάτια σας. Κάντε το για 15 λεπτά κι έπειτα ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με δροσερό νερό. Αν επαναλάβετε αυτή την διαδικασία για 5 ημέρες συνεχόμενα, το πρόσωπό σας θα φαίνεται υγιέστερο και ακόμη πιο όμορφο.

Λαμπερό πρόσωπο:

Χάρη στο χαμομήλι, μπορείτε να επανενεργοποιήσετε την κυκλοφορία του αίματος κάνοντας το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο λαμπερό και τονωμένο. Αυτή είναι μια πανεύκολη και κλασσική θεραπεία. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βράσετε νερό μαζί με ένα μικρό φακελάκι χαμομήλι. Όταν το νερό βράσει, βγάλτε το από την φωτιά και διατηρήστε αυτό το έγχυμα στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει. Παράλληλα, καθαρίστε το πρόσωπό σας με ένα γαλάκτωμα καθαρισμού. Το δέρμα σας πρέπει να είναι απολύτως καθαρό από υπολείμματα όταν εφαρμόζετε το χαμομήλι. Μόλις το έγχυμα κρυώσει, πάρτε ένα βαμβάκι και μουσκέψτε το σαν να είναι τονωτικό. Στη συνέχεια εφαρμόστε το στην περιοχή κάτω από τα μάτια, ή ακόμη και στο κριθαράκι του ματιού σας, αν έχετε. Το χαμομήλι θα ανακουφίσει τα μάτια σας από την κούραση, θα επανενεργοποιήσει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα και θα σας χαρίσει ένα λαμπερό πρόσωπο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εξαιρετικό και ανέξοδο μυστικό ομορφιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η hairstylist των stars σου αποκαλύπτει πώς να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από το χλώριο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *