Μαγειρική σόδα για να λευκάνετε τα δόντια

Μαγειρική σόδα για να λευκάνετε τα δόντια

Πολλά από τα  παραδοσιακά γιατροσόφια μπορούν να σας εγγυηθούν πάλλευκα δόντια. Παρόλα αυτά, όλοι συμφωνούμε πως δεν υπάρχει καλύτερη θεραπεία από τη μαγειρική σόδα. Είναι πραγματικά η πιο φυσική και υγιεινή εναλλακτική ουσία για τα δόντια σας και μπορείτε κάλλιστα να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε οδοντόκρεμα, εάν θέλετε – αντ΄αυτού, εμπιστευθείτε την μαγειρική σόδα.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ρίξετε 1/4 κουταλιού μαγειρικής σόδας σε ένα ποτήρι, και να βρέξετε την οδοντόβουρτσά σας με λίγο νερό βρύσης. Βουτήξτε την βρεμένη οδοντόβουρτσα στην σόδα, ώστε η σκόνη να κολλήσει πάνω της, και βουρτσίστε σαν να είχατε την συνηθισμένη σας οδοντόπαστα. Μην ανησυχείτε εάν κολλήσει αρκετή – θα φύγει όταν ξεπλύνετε καλά με νερό.

Διαβάστε Επίσης  Θεραπεία για τη δυσπεψία

Να θυμάστε όμως ότι πως δεν πρέπει να ακολουθείτε αυτήν την μέθοδο πολλές φορές μέσα σε έναν μήνα, επειδή η υπερβολική χρήση της μπορεί να βλάψει το σμάλτο. Να θυμάστε, χρειάζεται μέτρο και προσοχή κατά την εφαρμογή της μεθόδου. Συστήνουμε να την ακολουθείτε μία φορά κάθε δεύτερη εβδομάδα και μετά να την περιορίσετε σε μία φορά το μήνα, και όχι παραπάνω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *