Η επιστροφή: Eπεισόδια 66-67

Η επιστροφή: Eπεισόδια 66-67

 

Επεισόδιο 66

O Δήμος απειλεί τον Παύλο και η Ζωή μπαίνει στη μέση. Στο μεταξύ η Δανάη καταλαβαίνει ότι η Ιόλη θα πάει στον Παύλο και απαιτεί να πάει μαζί της. Ο Ορέστης και η Έλενα ασχολούνται με την «αποβολή» της Χλόης. Μάταια η Λίλα παλεύει να πείσει τον Χάρη ότι η Χλόη του λέει ψέματα. Η Βίκυ συνέρχεται από την απόπειρα αυτοκτονίας και προσπαθεί να δικαιολογηθεί στην Άννα.

Ο Δήμος αφήνει μόνο λίγες ώρες στον Παύλο να εξαφανιστεί από τον ξενώνα της θείας του, πριν τον καταδώσει. Φτάνουν η Ιόλη κι η Δανάη, αλλά ο Παύλος δεν πείθεται να γυρίσει πίσω και να παραδοθεί. Ο Νικήτας κάνει στον Νίκο μια πρόταση να συνεργαστούν και να κάνουν μία καινούργια αρχή για την εταιρεία, δικαιώνοντας παράλληλα και όσους έχουν υποστεί ζημιές από τα φυτοφάρμακα.

Διαβάστε Επίσης  Η επιστροφή: Eπεισόδια 68-69-70-71

Ο Χάρης αποφασίζει να ψάξει παραπάνω την υπόθεση της εγκυμοσύνης ενώ την ίδια στιγμή ο Ορέστης αποφασίζει να δώσει ένα γερό μάθημα στο Θέμη.

Επεισόδιο 67

O Θέμης καταφέρνει να σωθεί την τελευταία στιγμή από την οργή του Ορέστη και αποφασίζει ν ’αλλάξει στρατόπεδο. Η Έλενα υποψιάζεται ότι η Δανάη είναι με τον Μάνο, αλλά ο Πέτρος της λέει ψέματα. Στο μεταξύ η Δανάη κι ο Παύλος ζουν τον απόλυτο έρωτα. Ο Χάρης ανακαλύπτει την αλήθεια για τη Χλόη και γίνεται έξαλλος. Η Άννα ανακοινώνει στους γονείς της την πρόθεση του Χρήστου να την παντρευτεί.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Eπεισόδια 43-44-45

Ο Στάθης εντοπίζει τον Τρίγγα στις φυλακές αλλά τον προλαβαίνει ο εισαγγελέας που τον απομακρύνει από τα καθήκοντά του γιατί ο ίδιος ο Ζερβός τον κατήγγειλε για συνέργεια στην απόδραση του Παύλου.

Η Ιόλη προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να γυρίσει, ενώ η Δανάη θέλει να μείνει μαζί του. Ο Πέτρος εκτιμώντας την πληροφορία για τον Τρίγγα τον συμβουλεύει να μείνει ακόμα κρυμμένος μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Όμως μία αμοιβή που ορίζει ο Ορέστης για όποιον δώσει πληροφορίες για τον δραπέτη Σταυρινό, αλλάζει τα πράγματα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *