Θεραπείες για την καταπολέμηση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια

Θεραπείες για την καταπολέμηση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια

Ασπράδια αβγού: Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά είναι γεγονός ότι τα ασπράδια των αβγών ενυδατώνουν τα μάτια και τεντώνουν το δέρμα. Με αυτά μπορείτε να καταπολεμήσετε τις ρυτίδες έκφρασης. Για να εκμεταλλευτείτε τις ιδιότητές τους, πάρτε το ασπράδι από ένα αβγό και εφαρμόστε το με απαλές κινήσεις μασάζ γύρω από τα μάτια σας. Αν το κάνετε αυτό κάθε πρωί, θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας σιγά-σιγά να γίνεται πιο σφριγηλό και να χάνει τις ρυτίδες του.

Διαβάστε Επίσης  Αγγούρι. Ιδιότητες και χρήσεις βάλσαμο για το δέρμα

Αβοκάντο: Είναι πηγή βιταμίνης Ε και λιπαρών οξέων και εξαιρετικό για ενυδάτωση του δέρματος και καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών. Απλά πάρτε τη σάρκα από μισό αβοκάντο, βάλτε την στο μπλέντερ και εφαρμόστε το μείγμα στα μάτια για 15 λεπτά, κάθε βράδυ. Ξεπλύνετε με νερό.

Αγγούρι: Το πιο γνωστό και αποτελεσματικό γιατρικό. Το αγγούρι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και καφεϊκό οξύ. Παρακινεί το δέρμα να παράγει υγιείς ιστούς και το ενυδατώνει. Εφαρμόστε μια φέτα αγγουριού σε κάθε μάτι ή απλά χτυπήστε στο μίξερ μισό αγγούρι και απλώστε το μείγμα στα μάτια σας για 15 λεπτά, σαν μάσκα. Θα παρατηρήσετε αμέσως ότι τα μάτια σας φαίνονται πιο φρέσκα και υγιή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *