ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Οι μάσκες πέφτουν – Ο Μηνάς ξεσκεπάζει την ψεύτικη Νάντια

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Οι μάσκες πέφτουν – Ο Μηνάς ξεσκεπάζει την ψεύτικη Νάντια

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ όπου στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως θα αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας και η πλαστοπροσωπία που έχει κάνει με τη βοήθεια της Μάρθας.

Αρχικά θα δούμε τη Μαρίνα να πιστεύει ότι με την απόκτηση του GPS θα καταφέρει να συγκεντρώσει στοιχεία που να ενοχοποιούν την Κάτια για το θάνατο του πατέρα της και θα ανοίξουν το δρόμο να μάθει για την τύχη της Ελπίδας.

Ο Κωστής από την πλευρά του δίνει τη δική του μάχη με τη συνείδησή του, για το αν πρέπει να επιστρέψει τα λεφτά με τα οποία τον εξαγόρασε ο Ηλιάδης για να εξασφαλίσει τη σιωπή του…

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Ο Φώτης βρίσκεται σε τεράστιο δίλημμα

Η Μαρίνα, μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη, αποφασίζει πως δεν έχει τίποτα πια να χάσει και γι’ αυτό σκέφτεται να καταγγείλει την Κάτια στις αρχές, με τον κίνδυνο να μπει και η ίδια φυλακή καθώς θα μαθευτεί η πραγματική της ταυτότητα.

Μαθαίνοντας αυτή της την πρόθεση, τόσο ο Μιχάλης όσο και ο Κωστής σπεύδουν ο καθένας με τον τρόπο του, να σταματήσουν τη Μαρίνα.

Η Μαρίνα μαθαίνει από τον Κωστή ότι ο Μηνάς παίζει διπλό παιχνίδι κι ότι σκοπός του δεν είναι να σώσει την εταιρεία, αλλά να την καταστρέψει.

Από την άλλη πλευρά, ο Μηνάς «συμμαχεί» με τον Χριστόφορο, ενώ η Έλλη ξεκινάει συνεδρίες με μία νέα ψυχολόγο, την Άννα.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Κάτια, Μαρίνα και Μάρθα αναγκάζονται να αφήσουν προσωρινά στην άκρη τις προσωπικές τους διαφορές και να «συμμαχήσουν» εναντίον του Μηνά.

Την ίδια στιγμή, η συμβολή του Κωστή στην αποκάλυψη των σχεδίων του Μηνά για την εταιρεία κάνουν την Κάτια να αρχίσει να τον βλέπει με άλλο μάτι. Όμως, πραγματικά καταλυτική θα είναι η αποκάλυψη του Μηνά στην Κάτια για το παρελθόν και την ταυτότητα της Νάντιας Πετρίδου…

O Μηνάς προσπαθεί να πείσει την Κάτια να ξεσκεπάσουν την ψεύτικη Νάντια, όμως εκείνη αρνείται πια την συμμαχία τους.

Τίποτα πια όμως δεν θα είναι ίδιο από δω και στο εξής.

Η Κάτια γνωρίζει πλέον τα πάντα.

Πως θα αντιδράσει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *