Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδια 24-25-26-27

Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδια 24-25-26

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24

Ο Αντρέας, βλέποντας τη Φάλον να παντρεύεται το Μαμαντού, αναθεωρεί την απόφαση του και εστιάζει στην πρόσκληση για την ανάγνωση της διαθήκης. Ζαμπέλα και Αλέκος λαμβάνουν περίεργα νέα από τον άνθρωπο που έστειλαν στο γραφείο του συμβολαιογράφου. Ο Κίμωνας παράλληλα ετοιμάζει τα εγκαίνια ώστε να αποκαλύψει με πανηγυρικό τρόπο την αλήθεια στον Αντρέα πριν το μάθει από το συμβολαιογράφο.

Ο Αντρέας δε μπορεί να περιμένει μέχρι την ανάγνωση της διαθήκης και καταφεύγει στο να ανοίξει μια «μεταφυσική πύλη» από το παρελθόν για να μάθει το λόγο που κλήθηκε στο άνοιγμα της διαθήκης. Ο Φίλιππος μαθαίνει για το φιλί της Μαριέττας και του Κίμωνα και αντιδρά σπασμωδικά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Κίμωνα.

Θα καταφέρει επιτέλους να κάνει εγκαίνια χωρίς εμπόδια η Λαγουδέρα; Θα βάλει στο χέρι τη διαθήκη του Ορλώφ η Ζαμπέλα και για πόσο ακόμα θα είναι ασφαλές το μυστικό του Κίμωνα;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25

Η κατάσταση του Κίμωνα φέρνει προβληματισμό στη Λαγουδέρα ενόψει των εγκαινίων, αλλά το άνοιγμα πρέπει να γίνει και πρέπει να παρθούν δραστικά μέτρα. Η Φωτεινή αποφασίζει να καλέσει ένα παλιό της συνάδελφο που δεν είχε καταφέρει να στεριώσει σε καμία κουζίνα κι αυτός έρχεται άμεσα.

Διαβάστε Επίσης  Πέτα τη φριτέζα: Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια! ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5-6

Η Φωτεινή βλέποντας τον παθαίνει ένα σοκ με την τεράστια αλλαγή του. Ζαμπέλα και Αλέκος πέφτουν θύματα εκβιασμού από τον άνθρωπο που τους έφερε τη διαθήκη του Φιλίππου Ορλόφ και αναγκάζονται να βρεθούν στη θέση του θύματος για πρώτη φορά, την ώρα που ο Μένιος έχει πάρει στα σοβαρά το ρόλο του καναλάρχη.

Η άφιξη του Τριαντάφυλλου (φυσικά) εξοργίζει τον Αντρέα ο οποίος νιώθει ότι παραγκωνίζεται για ακόμα μία φορά. Θα καταφέρει επιτέλους να κάνει εγκαίνια ο Κίμωνας; Θα διαταραχτούν οι σχέσεις πατέρα και γιου; Η έκρηξη του Αντρέα μπορεί να είναι συνηθισμένη, η κατάληξη της. όμως, θα τον βρει φαρδιά πλατιά στο πάτωμα…

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26

Ο Αντρέας μετά το καρδιακό επεισόδιο είναι, για ακόμα μία φορά, στο νοσοκομείο μαζί με το Λάκη και το Φίλιππο. Τα εγκαίνια είναι εν εξελίξει και για να μπορεί το μαγαζί να λειτουργήσει επιστρατεύονται Φάλον και Μαμαντού. Την επόμενη μέρα ο Αντρέας γυρίζει στο σπίτι και μαθαίνει ότι η αιτία για την κακή του υγεία είναι η μεγάλη του αγάπη… η φριτέζα και τα τηγανιτά. Τώρα θα πρέπει να την αποχωριστεί για πάντα.

Παράλληλα, ο Σάββας παίζει περίεργο παιχνίδι με τη Ζαμπέλα και τον Αλέκο, παίρνοντας τα λεφτά τους και αφήνοντας ένα αναμνηστικό δώρο στον Κίμωνα. Σωκράτης και Λάκης ψάχνουν την ένοχη φριτέζα πιο αποφασιστικοί από ποτέ, αλλά ο Αντρέας την έχει κρύψει καλά. Το μόνο που δε φρόντισε να διασφαλίσει, είναι η αφέλεια του Αλέκου. Θα καταφέρουν να ξεφορτωθούν για πάντα τη φριτέζα; Θα ξαναβρεθεί η διαθήκη, που θα φέρει αποκαλύψεις;

Διαβάστε Επίσης  ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ: Πήρε το… πράσινο φως! Μέχρι πότε θα είναι στις οθόνες μας;

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27

Ο Σωκράτης εγκλωβίζει τον Αντρέα μαζί με τον Αλέκο και τη Ζαμπέλα, προκειμένου να κερδίσει χρόνο για το Λάκη ο οποίος ψάχνει να βρει τη φριτέζα. Μόνο εμπόδιο στο δρόμο του Λάκη, ο Μένιος τον οποίο αποφεύγει με περίτεχνο τρόπο. Ο Κίμωνας με τη Μαριέττα μπαίνουν κρυφά στο κανάλι και αποσπούν ένα ολόκληρο συρτάρι με την ελπίδα να βρίσκεται η διαθήκη μέσα. Καταφέρνουν να αποσπάσουν ένα συρτάρι καθώς και να «καλωδιώσουν» το μέρος.

Η Φάλον προσπαθεί να στήσει τη νέα της υπερπαραγωγή στην τηλεόραση τη στιγμή που ο Αντρέας είναι έτοιμος να αποχωριστεί μια για πάντα τη φριτέζα του σε μία σεμνή τελετή. Θα καταφέρουν, Ζαμπέλα και Αλέκος, να κλείσουν τα τόσα ανοιχτά μέτωπα που έχουν; Θα ρίξουν στάχτη στα μάτια του Κίμωνα για την τύχη της διαθήκης;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *