Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς: Επεισόδια 47-48-49

Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς: Επεισόδια  47-48-49

Επεισόδιο 47

Ο Μίλτος φτάνει έξω από το σπίτι του πατέρα του και τον βλέπει να απομακρύνεται με μια γυναίκα και στιγμιαία μπαίνει σε δίλλημα να τους φωνάξει ή όχι.

Η Μάγια λέει στον Λαέρτη ότι σκέφτεται την επαγγελματική πρόταση της Ελεάννας. Η Μάρω με τον Μένιο ανακοινώνουν στην Άννα ότι ο Μένιος αποφάσισε να αναλάβει την κάλυψη της διατροφής του Ιδρύματος της Κάτιας.

Η Κάτια βρίσκεται στη θάλασσα κοντά στην καντίνα που πρωτοείχε φάει «βρώμικο». Εκείνη τη στιγμή καταφθάνει ο Ανδρέας με τους μπράβους του. Η Βέρα επισκέπτεται τον τάφο του Αλέξανδρου.

Ο Σταύρος δίνει ραντεβού με την Άννα να βρεθούν στο καφέ κοντά στο σπίτι του, ώστε η Βέρα που θα κάθεται λίγο πιο πέρα, να μπορέσει να δει την κόρη της, έστω από απόσταση.

Διαβάστε Επίσης  Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: Κύκλος 2 – Επεισόδια 78-79-80-81-82-83

βίντεο εδώ

 

Επεισόδιο 48

Ο Ανδρέας ζητάει να μάθει πώς χειρίστηκε την Ελεάννα ο Ηρακλής, όταν τον κάλεσε στο γραφείο της.

Ο Ηρακλής θα κρύψει από τον αδελφό του τι συνέβη. Η Άννα λέει στην Μάρω ότι πιθανότατα η μητέρα της να είναι ζωντανή. Η αστυνομία μαθαίνει ότι η Βερόνικα Σκαρπέλι, το όνομα με το οποία ζει πια η Βέρα, έχει έρθει στην Ελλάδα και ο Μίλτος δίνει σήμα με την φωτογραφία της, σε όλες τις εισόδους και εξόδους της χώρας.

Ο Σταύρος, ο Θωμάς και η Βέρα έχουν πανικοβληθεί γιατί η Βέρα πια είναι εγκλωβισμένη στην Ελλάδα.

Ο Λαέρτης παίρνει την Άννα και την πηγαίνει στο μέρος που ήταν το πατρικό της και επιμένει να μάθει την αλήθεια για το παρελθόν της. Ο Άρης και ο Μίλτος παίρνουν μια απόφαση, καθοριστική για την τύχη της Βέρας.

Διαβάστε Επίσης  Ο πρίγκιπας της φωτιάς: Οι αποκαλύψεις του Κοντογιώργου οπλίζουν με νέα στοιχεία την αστυνομία

βίντεο εδώ

 

 

Ο Μίλτος ζητάει από την Βέρα να φύγει ξανά στο εξωτερικό, γιατί ακόμη δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία εναντίων των Τσακίρηδων. Η Κάτια και ο Στέλιος συναντώνται με διάφορα μέλη συλλογικοτήτων, για τη διάσωση του Ιδρύματος.
Ο Ηρακλής ανακοινώνει την πρόσληψη της Ντιάνας στην Ελεάννα ως τετελεσμένο, για να την ταπεινώσει ακόμη μια φορά.
Ο Λαέρτης ξαφνιάζει τον Αθανασίου όταν του λέει ότι ενδιαφέρεται για το οικόπεδό του στην οδό Ανθέων. Σε μια μυστική συνάντηση, ο Ηρακλής μέσω ενός πληροφοριοδότη, που δεν προέρχεται από τον υπόκοσμο, μαθαίνει ότι ένα από τα θύματα της μοιραίας νύχτας, πριν από 20 χρόνια, ζει.

 

βίντεο εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *