Πώς να χάσετε τα κιλά των γιορτών

 

Πώς να χάσετε τα κιλά των γιορτών

 

Υιοθετήστε τις παρακάτω επιβεβαιωμένες διατροφικές συμβουλές για να χάσετε τα κιλά των γιορτών και να επανέλθετε στη σιλουέτα σας.

 

Μην βιάζεστε

Όλοι θέλουν να χάσουν τα κιλά των εορτών γρήγορα και να επανέλθουν στη pre christmas σιλουέτα τους σε μια βδομάδα, όμως κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο. Μην βιάζεστε λοιπόν και μην αγχώνεστε γιατί το στρες γεμίζει τοξίνες τον οργανισμό και αναστέλλει την προσπάθεια απώλειας βάρους. Αντίθετα, ακολουθήστε το διατροφικό σας πλάνο με ευλάβεια και υπομονή και θα έχετε αποτελέσματα.

 

Συνεχίστε να τρώτε

Το να σταματήσετε να τρώτε μετά τις γιορτές για να χάσετε πιο σίγουρα -όπως πιθανόν θεωρείτε- βάρος είναι μία εντελώς λάθος τακτική που βάζει σε κίνδυνο την υγεία σας. Προσπαθήστε να τρώτε 5 με 6 μικρά γεύματα καθημερινά, κάθε 3 με 4 ώρες και να ξεκινάτε την ημέρα σας με ένα πρωινό που περιέχει σίγουρα πρωτεΐνες για να έχετε ενέργεια και να μένετε περισσότερη ώρα χορτάτοι.

Διαβάστε Επίσης  Ένα ρόφημα που εξαφανίζει την κοιλιά

 

Βγάλτε από τη διατροφή σας το λευκό ψωμί

Αντικαταστήστε το λευκό ψωμί, ζυμαρικά, ρύζι και ζάχαρη με αντίστοιχα προϊόντα ολικής άλεσης. Αυτό το απλό tip θα σας βοηθήσει να χάσετε πόντους και λίπος, θα χαρίσει στον οργανισμό σας επιπλέον θρεπτικά συστατικά και τέλος, θα σας βοηθήσει να μειώσετε την όρεξή σας. Δοκιμάστε το!

 

Πιείτε τσάι

Επενδύστε σε μία κούπα πράσινο τσάι, τσάι με κρόκο Κοζάνης ή ένα μείγμα βοτάνων με τσουκνίδα, λουΐζα, μέντα και σημύδα. Πιείτε κάθε πρωί μία κούπα τσάι, με λίγο χυμό λεμονιού και μισό κουταλάκι μέλι και βοηθήστε τον μεταβολισμό σας να ενεργοποιηθεί!

Διαβάστε Επίσης  Πώς να χάσεις έως και 2 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

 

 

Extra tip: Μην ξεχνάτε να πίνετε πολύ νερό. Εν ανάγκη, κατεβάστε μία εφαρμογή που σας υπενθυμίζει να καταναλώνετε νερό. Θα την λατρέψετε!

 

Οργανώστε έξυπνα το ψυγείο σας

Τοποθετήστε τα φρούτα και τα λαχανικά μπροστά στο ψυγείο και τα τρόφιμα που έχουν περισσότερες θερμίδες και λιπαρά πιο πίσω. Με αυτό τον τρόπο θα βλέπετε πρώτα τα diet τρόφιμα και θα πρέπει να προσπαθήσετε παραπάνω για τα υπόλοιπα.

Για όσους δε, θέλετε ένα πιο δραστικό πλάνο, μία καλή σκέψη είναι να απομακρύνετε από το ψυγείο σας και τα ντουλάπια της κουζίνας, αλλαντικά, πραλίνες, σοκολατάκια, πατατάκια και λοιπά σνακ για να μην μπείτε στον πειρασμό να τα καταναλώσετε.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *