Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του Άλεξ: Υπέστη ηλεκτροπληξία από ηλεκτρικό καλοριφέρ

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του Άλεξ: Υπέστη ηλεκτροπληξία από ηλεκτρικό καλοριφέρ

Νέα ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του Αλέξη Τσιάλτα στη Λάρισα, ο οποίος είχε γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Αρχικά ο θάνατός του είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια, ωστόσο στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι είχε προέλθει από ηλεκτροπληξία, από σεσουάρ μαλλιών.

Σύμφωνα με το onlarissa, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, έδειξαν ο θάνατός του επήλθε όντως από «βαριάς μορφής» ηλεκτροπληξία, με τα σημάδια να είναι εμφανή στο σώμα και κυρίως στα χέρια του.

Διαβάστε Επίσης  Πέραμα – Ελεύθεροι χωρίς κανέναν όρο οι επτά αστυνομικοί – Ελεύθεροι και οι ανήλικοι Ρομά

Για το λόγο αυτό παραγγέλθηκε νέα αυτοψία στο χώρο του σπιτιού του στη Λάρισα, προκειμένου να φανεί με ποιο τρόπο το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε τον άτυχο νεαρό και τον οδήγησε στο θάνατο.

Παρότι στην αρχή κρίθηκε «ένοχο» το πιστολάκι μαλλιών, τελικά φαίνεται πως το ηλεκτρικό καλοριφέρ που είχε για να ζεσταίνεται, ήταν αυτό που τον «χτύπησε» αργά το βράδυ της Πέμπτης. Αυτό μαρτυρά η στάση του σώματος του άτυχου νεαρού στο σημείο όπου βρέθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Διαβάστε Επίσης  Δολοφονία Άλκη: Στα δικαστήρια οι γονείς και οι δύο φίλοι του 19χρονου που τραυματίστηκαν

Η κηδεία του Άλεξ έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στην πατρίδα του το Καρπενήσι.

Ο 22χρονος Αλέξανδρος, ή Άλεξ πως τον φώναζαν οι φίλοι, Τσιάλτας, είχε έρθει για σπουδές στο ΤΕΙ της Λάρισας, παράλληλα ασχολούνταν με πάθος με το χορό που τόσο αγαπούσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *