Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς: Επεισόδια 45-46-47

Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς: Επεισόδια 45-46-47

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45

Στη κρίσιμη σύσκεψη στον Όμιλο Τσακίρη, η Ελεάνα Δανέζη απαιτεί περικοπές και την διακοπή της χρηματοδότησης του Ιδρύματος της Κάτιας, από τον Όμιλο.

Η Ντιάνα μιλώντας στο τηλέφωνο με τον άγνωστο συνεργό της, του λέει ότι ο Ηρακλής της πρότεινε γάμο, κάτι που θα πρέπει να οργανωθεί σωστά, ώστε να είναι το τελειωτικό χτύπημα για τον Ηρακλή.

Ο Μίλτος συνεχίζοντας να ερευνά την υπόθεση Μωραΐτη θα βρεθεί κοντά σε μια μεγάλη αποκάλυψη.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46

Ο Ηρακλής ενημερώνει τον Ανδρέα ότι ο Κοντογιώργος γύρισε στην Ελλάδα. Ο Ανδρέας όμως, του προτείνει να μην τον πειράξει. Ο Λαέρτης βάζει έναν γνωστό του να ψάξει στο υποθηκοφυλακείο, που ανήκει το οικόπεδο στην Ανθέων.

Διαβάστε Επίσης  Ο πρίγκιπας της φωτιάς – Επεισόδια 18 -19 -20

Όσα θα μάθει γεννούν περισσότερα ερωτήματα, αντί απαντήσεις. Η Ελεάννα δίνει εντολή στον Νίκο, να της φέρει ό,τι κρυμμένα μυστικά μπορεί να μάθει, για τους πάντες στην εταιρεία.

Ο Σταύρος συναντιέται με τον Ανδρέα για να μάθει το λόγο που πήρε δίπλα του την Άννα.

Ο Μίλτος, που πιστεύει ότι η Βέρα Μωραΐτη ζει στην Αγγλία, στέλνει σήμα στη βρετανική αστυνομία ότι καταζητείται. Ο Θωμάς ταράζεται, όταν ξαφνικά βλέπει μπροστά του έναν εντελώς απρόσμενο επισκέπτη.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 47

Ο Λαέρτης καταλαβαίνει ότι για να πήρε το οικόπεδο στην Ανθέων ο Αθανασίου το έκανε με δόλιο τρόπο. Ο Θωμάς είναι καθ’ οδόν για το σπίτι του Σταύρου με τη Βέρα, την ίδια στιγμή, που ο Μίλτος είπε ότι θα πάει να δει τον πατέρα του. Ο Θωμάς, όμως, έχει αφήσει το τηλέφωνο στο σπίτι και έτσι ο Σταύρος δεν μπορεί να τον ειδοποιήσει ότι έρχεται ο Μίλτος…

Διαβάστε Επίσης  Ο πρίγκιπας της φωτιάς: Οι αποκαλύψεις του Κοντογιώργου οπλίζουν με νέα στοιχεία την αστυνομία

Η Άννα βλέπει τη φωτογραφία της μητέρας της στον φάκελο που έφερε ο Μίλτος στο σπίτι και μαθαίνει ότι η Βέρα ίσως να είναι ζωντανή. Η Ελεάννα προτείνει στην Μάγια μια θέση στον Όμιλο, κοντά της. Η Άννα, πηγαίνοντας στο νεκροταφείο να επισκεφθεί τον τάφο Μωραΐτη, βλέπει ότι εκεί βρίσκεται ο Θωμάς…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *