ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Ραγδαίες εξελίξεις – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Ραγδαίες εξελίξεις – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ μετά από ένα μικρό διάλειμμα για τις γιορτές επιστρέφει με νέα επεισόδια τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου.

Δείτε όσα θα συμβούν στα νέα επεισόδια.

Ο πυροβολισμός που αναστατώνει το βράδυ την έπαυλη του Μακρή κάνει τον Αντρέα και τη Ρένα να πιστέψουν πως ο Δημήτρης έχει επιστρέψει. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το ατύχημα που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή της Έλλης, το οποίο θα οξύνει ακόμα περισσότερο τις αντιπαραθέσεις της με την Κάτια.

Την ίδια στιγμή, η Ρία, αποτρέπει τον Δημήτρη από το να εισβάλει ξανά στη ζωή της Σοφίας, ενώ ο Χριστόφορος προσεγγίζει ακόμα περισσότερο την Έλλη, με αφορμή και τον τραυματισμό της.

Αρκετά χιλιόμετρα μακριά, η Μαρίνα, ταξιδεύοντας για να βρει την Δέσποινα, προκειμένου να της δώσει χρήσιμες πληροφορίες για την τύχη της Ελπίδας, αναγκάζεται να μοιραστεί το δωμάτιό της με τον Κωστή που την ακολουθεί.

Κανείς από τους δυο τους, όμως, δεν ξέρει ότι στο ταξίδι αυτό, και προκειμένου να σταθεί δίπλα στην Μαρίνα, τους ακολουθεί και ο Μιχάλης …

Ο Κωστής με τη Μαρίνα αναζητούν τη Δέσποινα προσπαθώντας να μάθουν τι έχει απογίνει η Ελπίδα. Παράλληλα, ο Μχάλης αναζητά τη Μαρίνα, κάτι που αναστατώνει τον Κωστή. Τελικά, η Μαρίνα θα συναντήσει τον Μιχάλη, και θα προσπαθήσει να καλύψει το γεγονός ότι δεν είναι εκεί μόνη.

Η αναζήτηση της αλήθειας διακόπτεται από έναν έρωτα που κρατήθηκε καιρό σιωπηλός…

Ο Δημήτρης και ο Αντρέας έρχονται σε αντιπαράθεση για την Κάτια. Ο Μηνάς συνεχίζει το παιχνίδι της «γοητείας» ανάμεσα σε Μάρθα και Κάτια, ενώ o Κωστής μαθαίνει τι συνέβη στην Έλλη κι αμφιταλαντεύεται για το αν θα επιστρέψει ή όχι στην Αθήνα.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» επεισόδιo 151

Η Μαρίνα καταφέρνει να απομακρύνει τον Κωστή για να σώσει τη σχέση της με το Μιχάλη

Μαρίνα και Μιχάλης ζουν ειδυλλιακές στιγμές στο Πήλιο, αλλά η Μαρίνα συνειδητοποιεί ότι ο Κωστής δεν έφυγε τελικά και αγωνιά μήπως τον δει ο Μιχάλης. Εν τω μεταξύ, η Κάτια και η Αλίκη «συμμαχούν» – με πρωτοβουλία της Κάτιας – για να βοηθήσουν την Έλλη.

Από την άλλη πλευρά, η Μάρθα εκφράζει στο Μηνά τη δυσαρέσκειά της για τη σχέση που αυτός έχει αναπτύξει με την Κάτια. Η Μαρίνα αναζητά στο Πήλιο τη Δέσποινα.

Με τη βοήθεια του Φώτη, εντοπίζει το σπίτι της Χαρούλας, της ξαδέρφης της Δέσποινας και προσπαθεί να μάθει τι έπαθε η κόρη της. Εν τω μεταξύ, η Κάτια συναντιέται με το Δημήτρη τελείως αναπάντεχα.

Η Δέσποινα αντιμετωπίζει μεγάλο δίλημμα για το αν μιλήσει ή όχι στη Μαρίνα. Η Μαρίνα την αναζητά και πάλι και επιστρατεύει όλη της την επιμονή. Παράλληλα προσπαθεί να πείσει το Μιχάλη γι’ αυτά που νιώθει γι’ αυτόν… Η εμπιστοσύνη του έχει κλονιστεί ακόμα μια φορά…

Ο Μιχάλης θυμώνει με τη Μαρίνα που δεν του είπε από την αρχή ότι ήταν μαζί με τον Κωστή στο ταξίδι αυτό, με αποτέλεσμα να τσακωθούν έντονα. Μετά από αυτό, η Μαρίνα κατηγορεί τον Κωστή ότι δημιουργεί πρόβλημα στο γάμο της.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Πυροβολούν τη Μαρίνα! Μάχη για τη ζωή της στην εντατική

Ο Δημήτρης και η Κάτια, μετά από καιρό, έρχονται αντιμέτωποι. Μετά από κατηγορίες που εξαπολύουν μεταξύ τους καταλήγουν σε ένα οριστικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών, λέγοντας αλήθειες που κρατούσαν κρυμμένες χρόνια.

Πάνω σε ένα ξέσπασμά του, ο Μιχάλης αποκαλύπτει στην Έλλη ότι η γυναίκα του είναι με τον Κωστή στο Πήλιο, κάνοντας την Έλλη έξαλλη. Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα κι ο Κωστής μαθαίνουν επιτέλους από τη Δέσποινα τι έχει συμβεί στην κόρη τους, την Ελπίδα.

Ο Δημήτρης αποχαιρετά την Έλλη και τα εγγόνια του με σκοπό να φύγει από την Ελλάδα επειδή καταζητείται. Ο Μιχάλης επιστρέφει από το Πήλιο σε άσχημη ψυχολογική διάθεση και η Μαρίνα που το καταλαβαίνει, προσπαθεί να του εξηγήσει ότι η σχέση της με τον Κωστή έχει τελειώσει οριστικά, αλλά δεν μπορεί να τον πείσει.

Ο Αντρέας υπόσχεται στη Ρένα ότι θα βοηθήσει τη Μαρίνα να βρει την κόρη της. Κι ενώ η Μαρίνα και η Μάρθα ψάχνουν να βρουν ένα στοιχείο, προκειμένου να εκβιάσουν την Κάτια για να μιλήσει, η Ρένα τους φέρνει το πολυπόθητο GPS, αυτό που επιβεβαιώνει ότι η Κάτια ήταν εκεί όταν σκοτώθηκε ο πατέρας της Μαρίνας.

Ταυτόχρονα, η Κάτια πηγαίνει στο ξενοδοχείο του Μηνά απροειδοποίητα, για να τον βρει και τον βλέπει έκπληκτη να γευματίζει με τη Μάρθα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *