Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Eπεισόδια 49-50-51-52-53

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Eπεισόδια 49-50-51

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Eπεισόδια 49-50-51

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 

Επεισόδιο 49

Ο Μάνος, ο Πέτρος και ο Νικήτας προσπαθούν να διαχειριστούν τις πληροφορίες που έμαθαν για τον αληθινό Μάνο και τον άνθρωπο που τον πήρε απ’ τα χέρια του Χαρίτου. Θα καταφέρουν να βρουν την άκρη του νήματος;

Παράλληλα ο Λευτέρης συνεχίζει να σκάβει τον λάκκο του Ορέστη, ενώ προσπαθεί να στρέψει την Βίκυ εναντίον της οικογένειας Κορωναίου! Θα πέσει η Βίκυ στην παγίδα του; Η Έλενα και η Χλόη μπαίνουν στο εργαστήριο που κοιμάται ο Χάρης αγκαλιά με την Λίλα!

Θα προλάβει να κρυφτεί η Λίλα ή ο επερχόμενος γάμος του Χάρη θα τιναχτεί στον αέρα; Η απόφαση της Δανάης για τον δεσμό της με τον Θέμη, θα φέρει στα άκρα τόσο την σχέση της με τον Ορέστη, όσο και με τον Μάνο! Παράλληλα ένα επικίνδυνο άτομο κάνει την επανεμφάνιση του, βάζοντας στο στόχαστρο… την Έλενα!

Επεισόδιο 50

η Δανάη τα χάνει με την αντιμετώπιση του Μάνου που ουσιαστικά την εμποδίζει να χωρίσει τον Θέμη. Ο Χάρης συνειδητοποιεί πως δε μπορεί να ακροβατεί ανάμεσα στη Λίλα και τη Χλόη και παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Θέμης σκέφτεται να χρησιμοποιήσει αθέμιτα μέσα για τον ανταγωνισμό του με τον Μάνο. Άραγε θα καταφέρει να επηρεάσει τη Δανάη και να την κάνει να ξεχάσει τον έρωτά της; Ο Ορέστης κάνει μια ύστατη προσπάθεια να τα ξαναβρεί με την Έλενα αλλά πλέον ο τοίχος που έχει υψωθεί ανάμεσά τους δείχνει αξεπέραστος.

Ο Νίκος περνάει ένα ήρεμο βράδυ με τους γονείς του, όταν η Μαργαρίτα του αποκαλύπτει μια αλήθεια από το παρελθόν του που φέρνει τα πάνω κάτω. Ο Ορέστης σε μία στιγμή αδυναμίας αποκαλύπτει στη Δανάη ότι ο πραγματικός Μάνος είναι νεκρός! Ο Ζερβός έχει μια κρυφή συνάντηση με κάποιον που επέστρεψε για ν’αλλάξει τα δεδομένα. Πλέον κανείς δεν είναι ασφαλής…

Διαβάστε Επίσης  H επιστροφή: Μια αναμέτρηση που θα’ χει έναν μόνο νικητή!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51

O Δημαράς συναντιέται με τον Ζερβό και του ζητάει λεπτομέρειες για τον θάνατο της Όλγας καθώς και τη βοήθειά του για να τιμωρήσει τον Ορέστη. Ο Ηλίας και η Μαργαρίτα λένε στον Νίκο ότι είναι υιοθετημένος και εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με μια πραγματικότητα που δεν είχε ποτέ φανταστεί.

Η Ιόλη με την παραίνεση του Θέμη προσπαθεί να προσεγγίσει τον Μάνο, πιστεύοντας ότι κι εκείνος έχει αισθήματα γι’αυτήν. Ο Ορέστης έξαλλος που μαθαίνει τελευταίος για τον Χαρίτο ζητάει από τον Νικήτα εξηγήσεις.

Η Έλενα προβληματίζεται από τα λόγια της Νατάλιας για τον Πέτρο, ενώ ο Στάθης βοηθάει τον Πέτρο να εντοπίσει τον Ηλία. Ο Ζερβός δίνει τα οστά της Όλγας στον Βάσο, που ορκίζεται να τελειώσει αυτό που άρχισε με τον Ορέστη.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52

H Δανάη παρεξηγεί την σχέση του Μάνου και της Ιόλης και απογοητεύεται μαζί του. Ο Μάνος προσπαθεί να της εξηγήσει ότι όλα αυτά είναι ένα σχέδιο του Θέμη, αλλά εκείνη δε δείχνει διατεθειμένη να τον ακούσει.

Ο Νίκος επιμένει να μάθει ποιοι είναι οι γονείς του και ο Ηλίας προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον εμποδίσει απ’το να τους ψάξει. Η Έλενα βρίσκεται στα χέρια του Δημαρά που είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τον Ορέστη για το χαμό της Όλγας.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Όλες οι εξελίξεις! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ο Πέτρος φαίνεται απελπισμένος με την έρευνα του για τον Ηλία και την προσπάθειά του να εντοπίσει επιτέλους πού βρίσκεται ο πραγματικός Μάνος.

Ο Ορέστης αρχίζει να ανησυχεί για την απουσία της Έλενας από το σπίτι και το φυτώριο ώσπου ένα τηλεφώνημα θα του αποκαλύψει την τρομερή πραγματικότητα.

Ο Χάρης προσπαθεί να προσεγγίσει τη Λίλα αλλά η Χριστίνα μπαίνει στην μέση και του ζητά να μείνει μακριά από την ανιψιά της.

Ο Ορέστης παραδίδεται στα χέρια του Δημαρά σε μια προσπάθεια να σώσει τη γυναίκα του, ενώ την ίδια στιγμή ο Πέτρος μαθαίνει για την απαγωγή της Έλενας.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53

Στο σπίτι της οικογένειας Κορωναίου επικρατεί αναστάτωση ύστερα απ’ την απαγωγή της Έλενας.

Με την βοήθεια του Πέτρου προσπαθούν να εντοπίσουν και τον Ορέστη, αφού δεν γνωρίζουν πως κι εκείνος κρατείται στα χέρια του Δημαρά.

Ο Δημαράς είναι αποφασισμένος να δώσει ένα οριστικό τέλος στην ιστορία του με τον Ορέστη, όμως ο Λευτέρης του προτείνει ένα πιο αποτελεσματικό σχέδιο.

Παράλληλα ο Νίκος εκμεταλλεύεται την απουσία του Ορέστη απ’ την εταιρεία και αποφασίζει να ψάξει για ενοχοποιητικά στοιχεία της εταιρείας και των φυτοφαρμάκων της.

Θα τα καταφέρει αυτήν την φορά; Ο Δημαράς στριμώχνει άσχημα τον Ορέστη ώστε να ομολογήσει στην Έλενα το αμαρτωλό παρελθόν του με την Όλγα και το παιχνίδι που της παίζει με τον ψεύτικο Μάνο.

Την ίδια στιγμή κάποιος ανακαλύπτει την αποθήκη που κρατείται η Έλενα και ο Ορέστης. Θα καταφέρει να τους σώσει ή θα πέσει κι εκείνος στα χέρια του Δημαρά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *