Ελεύθερος ο Νίκος Μαυρίκος

 

Ελεύθερος ο Νίκος Μαυρίκος

Όπως μετέδωσε κατά αποκλειστικότητα το zougla.gr στις 12.22 το μεσημέρι της Παρασκευής ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος ο οποίος είχε απαχθεί την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στον Πειραιά από ομάδα αγνώστων παραδόθηκε ασφαλώς και βρίσκεται στη Γενικά Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).

Ο Νικος Μαυρίκος είναι καλά στην υγεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες από ανώτερα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. οι απαγωγείς ζητούσαν για την απελευθέρωση του επιχειρηματία λύτρα τα οποία είναι άγνωστο αν τελικά κατεβλήθησαν.

Διαβάστε Επίσης  Άγγελοι:Τί είναι και πώς δημιουργήθηκαν

Το χρονικό της απαγωγής

Ο επιχειρηματίας έπεσε θύμα απαγωγής το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου στον Πειραιά. Ο Νίκος Μαυρίκος δραστηριοποιείται στην εισαγωγή αφορολόγητων προϊόντων (ποτά, αναψυκτικά, μπίρες, καπνικά και τυποποιημένα είδη διατροφής) από τρίτες χώρες και άλλα κράτη-μέλη της Ε.Ε.

Ήταν λίγο πριν από τις 09.00, όταν ο επιχειρηματίας κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά.

Τότε τρία άτομα με μεγάλη σωματική διάπλαση και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φορώντας μπλούζες που ανέγραφαν «ΕΚΑΜ», τον προσέγγισαν, τον άρπαξαν, τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen και εξαφανίστηκαν. Στο τιμόνι του αυτοκινήτου βρισκόταν και τους ανέμενε και ένας τέταρτος συνεργός τους.

Διαβάστε Επίσης  Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 19χρονη Μήδεια της Πετρούπολης

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *