Ποια ώρα της ημέρας κάνεις το καλύτερο σεξ;

Ποια ώρα της ημέρας κάνεις το καλύτερο σεξ;

Το σεξ είναι πάντα καλό και ευεργετικό. Ωστόσο, όπως για όλα τα πράγματα υπάρχει η κατάλληλη ώρα, έτσι και για το συγκεκριμένο, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες στιγμές της ημέρας, που από καλό γίνεται φανταστικό. Παρακάτω σου έχω φτιάξει έναν μικρό κατάλογο, ώστε την επόμενη φορά να ξέρεις.

Τη 14η μέρα του κύκλου σου

Ξέρω ότι πιθανότατα να πονάς να έχεις συμπτώματα περιόδου, ωστόσο οι ειδικοί συμβουλεύουν ότι η στιγμή είναι τουλάχιστον μαγική. Τι να πω. Εγώ ξέρω ότι οι περισσότερες είναι σε άθλια κατάσταση και κάνουν τον έρωτα αν θέλουν να γίνουν μανούλες. Για μέγιστη απόλαυση δεν γνώριζα, αλλά να που τελικά οι ειδικοί ανατρέπουν όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.

Διαβάστε Επίσης  Ο χυμός αγγουριού βελτιώνει την υγεία των ούλων

Αμέσως μόλις ξυπνήσεις

Πριν πιεις νερό, καφέ, βγάλεις την τσίμπλα από το μάτι και πας τουαλέτα, πρέπει να κάνεις σεξ. Συγκεκριμένα 45 λεπτά αφού ανοίξεις για πρώτη φορά τα ματάκια σου θα πρέπει να γίνεις σέξι. Συνήθως 45 λεπτά μετά το ξύπνημα ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος για το γραφείο, αλλά μάλλον υπάρχουν και κάποιοι που έχουν την πολυτέλεια του χρόνου.

Στις 3 το μεσημέρι

Αδιάφορο αν είσαι στη δουλειά ή ακόμα και σε συνάντηση. Το βιολογικό σου ρολόι απαιτεί να κάνεις σεξ και αυτό πρέπει να κάνεις. Διάλεξε εμφανίσιμο συνάδελφο και φτιάξτου την μέρα. Είσαι τυχερή αν όντως κάνεις διάλειμμα και στις 3 είσαι στο σπιτάκι σου. Δώσε μία προτεραιότητα στο σεξ και δε θα χάσεις. Το πολύ πολύ να μην προλάβεις να φας.

Διαβάστε Επίσης  Γαλλία: Περισσότεροι από 100 οι τραυματίες στις σφοδρές συγκρούσεις αστυνομίας - «κίτρινων γιλέκων»

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *