Τα 3 ζώδια που θα τα βρουν σκούρα στο ξεκίνημα του 2019

Τα 3 ζώδια που θα τα βρουν σκούρα στο ξεκίνημα του 2019

Το 2019 δεν θα είναι ποτέ 2018 και έρχεται για να μάθει σε όλους τι θα πει υπάρχουν όρια. Αυτό θα είναι άλλωστε και το θέμα των εκλείψεων που έρχονται.

Στις 21 Ιανουαρίου η ολική σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα θα κλείσε το σερί εκλείψεων που ξεκίνησαν στις 18 Αυγούστου του 2016. Στις 5 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί μερική ηλιακή έκλειψη Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω η οποία επηρεάζει σχέσεις μεταξύ γονιών-παιδιών και τονίζει θέματα εξάρτησης και αυτάρκειας.

Τα τρία ζώδια που θα ζοριστούν στην αρχή του νέου έτους είναι οι Δίδυμοι, οι Αιγόκεροι και οι Υδροχόοι. Οι τρεις του ζωδιακού θα έχουν το χειρότερο ξεκίνημα του 2019 αλλά το καλό νέο είναι ότι όσα θα τους έρθουν, όσο και δύσκολα και αν είναι, θα είναι διαχειρίσιμα.

Ας δούμε αναλυτικά τι δυσκολίες θα φέρει στα τρία αυτά ζώδια η αρχή του 2019:

Δίδυμοι: Χρειάζεται να αγαπήστε τη διαδρομή

Διαβάστε Επίσης  Πώς εκφράζουν τα ζώδια το πάθος τους

Δίδυμοι, δεν θα έχετε πάντα όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να πάρετε μια απόφαση.Οπως όλοι έτσι και εσείς πρέπει να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Η παράδοση στο άγνωστο δεν είναι το καλύτερό σας, αλλά θα πρέπει να το μάθετε και αυτό. Το 2019 είναι έτος αναγέννησης για εσάς και για αυτό θυμηθείτε: Ολα όσα θα δώσετε, θα επιστρέψουν σε εσάς με πιο θετικό τρόπο. Και μια συμβουλή για το τέλος: Σταματήστε να σκέφτεστε τόσο πολύ.

Αιγόκερως: Δεν είναι κακό να αισθάνεσαι ευάλωτος

Σταματήστε να προσποιείστε ότι όλα είναι εντάξει, ακόμα και όταν δεν είναι. Ναι, ο χειμώνας είναι εδώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμείνουν όλα σκοτεινά και κρύα. Το αντίθετο. Ο μετασχηματισμός που βιώνετε είναι μέρος της φυσιολογικής εξέλιξης και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραμείνετε αντικειμενικοί και δίκαιοι. Συμβουλή: μην κρατάτε δίπλα σας ανθρώπους που απλά δεν βοηθούν στην εκπλήρωση των στόχων σας. Να είστε αυθεντικοί με τον εαυτό σας και με τους ανθρώπους γύρω σας. Περάστε αυτό το σκληρό χειμώνα με αξιοπρέπεια και δύναμη, και εγγυημένα, θα αποκομίσετε οφέλη.

Διαβάστε Επίσης  Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Υδροχόος: Δεν αναγνωρίζετε πλέον τον εαυτό σας

Είστε βουτηγμένοι στο άγχος, η ζωή σας περιβάλλεται από μια ομίχλη και αισθάνεστε μια ανησυχία. Ολα αυτά είναι η δική σας αντίδραση, η δική σας αντίσταση, στις αλλαγές που αισθάνεστε ότι έρχονται. Αν και δεν είστε συναισθηματικό ζώδιο, αυτή τη δύσκολη περίοδο θα βρείτε στήριγμα στο συναίσθημα. Τις δυσκολίες δεν θα μπορέσετε να τις αποφύγετε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσουν.

Πηγή:  iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *