Πώς θα είναι το 2019 για κάθε ζώδιο -Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Πώς θα είναι το 2019 για κάθε ζώδιο -Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις προβλέψεις του για το 2019 έκανε on tv ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης.

Περιγράφοντας συνοπτικά τη νέα χρονιά, ο Κώστας Λεφάκης είπε πως το «2019 θα είναι μια συνέχεια του 2018 πιο σκληρή, γιατί κλείνει ένας κύκλος 20ετίας για τον κόσμο όλο. Δεν θα είναι καταστροφική χρονιά, θα είναι μια βασανιστική χρονιά, η οικονομία δεν θα είναι καλύτερη, άρα θα πρέπει να προσαρμοστούμε για να αντέξουμε. Κλείνουμε κύκλους, είμαστε σε μια παγκόσμια κρίση κυρίως πολιτιστική και πολιτισμική.

Πρακτικότητα ρεαλισμός σκληρότητα και κάθε αιφνιδιαστική δραστηριότητα θα κυριαρχήσουν.

Η μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο φέρνει αλλαγές στην παγκόσμια πολιτική. Στην ίδια θέση ο Ουρανός είχε βρεθεί από το 1935 ως το 1942. Η μετακίνηση του Ουρανού ξεκίνησε το 2018 θα σταθεροποιηθεί το 2019 και θα παραμείνει εκεί μέχρι 2025».

Καταλήγοντας προέβλεψε ότι «το 2019 θα είναι μεταβατικό και προπρασκευστικό έτος του 2020.

Χρειάζεται προσοχή, προνοητικότητα, αντίληψη, να μην είμαστε αφηρημένοι και να μην έχουμε φρούδες ελπίδες, πρέπει να στηριζόμαστε στο ρεαλισμό.
Ο χαρακτηρισμός που δίνω για το 2019 είναι ανταρσίες. Είναι η χρονιά των ανταρσιών, γεωπολιτικών, πολιτικών οικονομικών, ερωτικών, θα αλλάξει η ιδιοκτησία πραγμάτων, καθεστώτων σπιτιών και καρδιών, αγάπης».

Οσο για τα ζώδια που θα ευνοηθούν, κατά τον Κώστα Λεφάκη θα είναι τα εξής τρία: Ο Ταύρος, η Παρθένος και ο Αιγόκερως, συμπληρωματικά οι Ιχθείς και ο Σκορπιός.

Κριός

Αγώνας προόδου.
Ο Κριός είναι επιστρατευμένος στην καριέρα και θα δώσει μάχες επαγγελματικά. Τον αφορά η διάκριση όχι μόνο η επιβίωση. Στα οικονομικά θα έχει αναταράξεις, στα συναισθηματικά θα είναι μια μεταβατική περίοδος. Μπορεί να βάλει νέους στόχους για να προετοιμαστεί για την επόμενη δεκαετία. Το 2019 δεν θα εισπράξει ικανοποίηση αλλά θα βάλει τα θεμέλια για το μέλλον. Ομως μετά το καλοκαίρι θα κερδίσει ένα έπαθλο, μια προαγωγή ή μια δύσκολη προσδοκία με την καριέρα που μπορεί να το εξελίξει και να έχει μεγαλύτερο συμφέρον το 2020.

 

Ταύρος

Αιφνιδιαστικές ανακατατάξεις.
Επειδή εγκαθίσταται ο ουρανός που είναι ο πλανήτης των αιφνιδιασμών και των αναταράξεων, οι Ταύροι θα υποχρεωθούν να αλλάξουν διάθεση και νοοτροπία.
Ο Ταύρος αυτή την εποχή είναι αμήχανος και μετέωρος δεν ξέρει τι κατεύθυνση να ακολουθήσει. Μετά το Μάιο, μετά τα γενέθλιά του, οι εξελίξεις θα τον έχουν βοηθήσει και θα τον έχουν βεβαιώσει τι πρέπει να κάνει.

Πρέπει να περιμένει αλλαγές στα επαγγελματικά, περίεργες καταστάσεις στα ερωτικά, ένα αντίο ή μια νέα γνωριμία. Κάποιοι Ταύροι θα χωρίσουν, κάποιοι θα γνωρίσουν έναν νέο άνθρωπο που θα τους βοηθήσει να αλλάξουν νοοτροπία.
Τα οικονομικά θα είναι εύθραυστα, τα αισθηματικά δεν θα είναι σταθερά, η υγεία και η ψυχολογία τους καλύτερη. Θα έχουν την πιθανότητα μιας προσφοράς, μιας κληρονομιάς ή μιας βοήθειας από ανθρώπους ισχυρότερους από αυτόν.

Διαβάστε Επίσης  Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου- Προβλέψεις για τα ζώδια

Δίδυμοι

Βελτίωση σχέσεων.
Με τον Δία στον Τοξότη θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν συνεργασίες, να επεκτείνουν τα όριά τους, να εισπράξουν την αποδοχή και την αγάπη ανθρώπων που τους είχαν αγνοήσει τα προηγούμενα χρόνια. Οι Δίδυμοι πρέπει να προσέξουν τις ψευδαισθήσεις και τις ασάφειες στην καριέρα τους. Μπορούν να κερδίσουν δημοτικότητα αλλά οι υποσχέσεις που θα τους δώσουν τις περισσότερες φορές δεν θα πραγματοποιηθούν.

Καρκίνος

Αναγκαστικές συνθηκολογήσεις με τους άλλους.
Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα υποχρεώσουν τους Καρκίνους να ακούνε αυτά που τους λένε οι άλλοι.
Οι Καρκίνοι δεν θα μπορέσουν να αγνοήσουν τους πιο ισχυρούς.
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να υποταχθούν με το πνεύμα και το κλίμα της αγοράς και οι εργαζόμενοι να είναι υπάκουοι στην εργοδοσία τους.
Το καλό με τους Καρκίνους είναι ότι ξεκινάει το 2019 μια εποχή που ολοκληρώνεται το 2021 με την εκπλήρωση κάποιων προσδοκιών, οι οποίες μπορεί να είναι κάποιες μετεκπαιδεύσεις, η βελτίωση των συνθηκών ζωής, για κάποιους νεότερους οι σπουδές, για κάποιους μεγαλύτερους που θέλουν να κάνουν ένα νέο αντικείμενο εργασιακά να το πετύχουν και για κάποιους άλλους να είναι καλύτερα ασφαλισμένοι μετά το καλοκαίρι, οικονομικά και επαγγελματικά.

Λέων

Επαγγελματικές αλλαγές.
Οι Λέοντες είναι λίγο εκτεθειμένοι αλλά είναι λίγο καλύτερα από ότι ήταν το 2018. Θα πρέπει προσέξουν στο ξεκίνημα του έτους γιατί αν κάνουν κάτι λάθος θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες.
Η χρονιά αυτή τους βοηθάει πολύ να επενδύσουν επιχειρηματικά ή ακόμη να κερδίσουν έναν τίτλο που το θέλουν από καιρό.

Οι Λέοντες θα έχουν διακυμάνσεις, εκεί που θα τους προδώσει λίγο η νέα χρονιά είναι η καριέρα. Εκεί θα έχουν αντιπάλους που δεν θα είναι εύκολο να νικηθούν.

Παρθένος

Επενδυτικές δραστηριότητες.
Οι Παρθένοι είναι πιο τυχεροί σε σχέση με άλλα ζώδια. Θα έχουν μια απρόσκοπτη ροή ενέργειας και πορείας πραγμάτων που θα κάνει την καθημερινή τους διαβίωση πιο εύκολη σε σχέση με το 2018.

Ζυγός

Συναισθηματικές πιέσεις.
Ζυγοί, οι ευαίσθητοι του ζωδιακού που θέλουν πάντα κάπου να στηριχθούν. Ομως θα έχουν πιέσεις από το στενό περιβάλλον και δυσκολίες από ηλικιωμένους ή παιδιά.
Φέτος, θα πρέπει να υπακούσουν τους κανόνες της δουλειάς τους και του περιβάλλοντος.
Το 2019 θα έχουν όμως και κάτι καλό όπως η επέκταση των ορίων τους, και η τύχη από συμπτώσεις συνεργασίες γνωριμίες και νέες σκέψεις σε εφαρμογή.

Διαβάστε Επίσης  Ζώδια και φιλία

Σκορπιός

Ενδιαφέρουσες εμπειρίες.
Είναι οι μόνοι που μπορούν να αντέξουν αυτή τη δύσκολη εποχή, να αμυνθούν σωστά και να κερδίσουν έδαφος ή να «σκοτώσουν» τον αντίπαλο. Είναι οι άνθρωποι που θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις που θα τους είναι χρήσιμες τα επόμενα χρόνια ή θα υποστηριχθούν από ανθρώπους και θα προετοιμάσουν μια βάση πάνω στην οποία θα στηρίξουν την επόμενη πενταετία.

Τοξότης

Καινούργιο ξεκίνημα.
Είναι το ιππικό του ζωδιακού, οι καβαλάρηδες του ζωδιακού, οι οποίοι θα καλπάσουν περισσότερο, αλλά θα έρθουν αντιμέτωποι με προβλήματα του στενού περιβάλλοντος που θα τους κοστίσουν οικονομικά ή συναισθηματικά. Στην προσωπική τους ζωή θα υπάρξει ασάφεια, θα υπάρξουν καλές περίοδοι και δύσκολες, καθώς δεν θα μπορούν να αποφασίσουν το σχήμα της προσωπικής τους ζωής και της αισθηματικής. Ωστόσο, με το Δία διερχόμενο από το ζώδιό τους, έχουν την ανακαίνιση, την ανανέωση και την εύνοια της τύχης.

Αιγόκερως

Σημαντικές αποφάσεις.
Είναι οι άνθρωποι που θα αντέξουν την παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα για μια ακόμη χρονιά και για αυτούς οι αποφάσεις που θα πάρουν θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο. Θα έχουν αντιξοότητες που θα είναι πιο εύκολες στην αντιμετώπισή τους και στη διαχείριση από ό,τι τα δύο προηγούμενα χρόνια και το Μάιο θα διευκολυνθούν σε θέματα συναισθηματικά, επιχειρηματικά και δημιουργικής δραστηριότητας, τα οποία τους φτιάχνουν την επόμενη διετία.

Υδροχόος

Συναισθηματικές ανταρσίες.
Είναι λίγο μετέωροι, και καλά και δύσκολα, είναι οι άνθρωποι που έχουν ένα παρασκήνιο το οποίο πρέπει να προσέξουν και για αυτό πρέπει να είναι λιγάκι επιφυλακτικοί στις κοινωνικές και στις προσωπικές τους σχέσεις γιατί θα αιφνιδιαστούν. Κυρίως πρέπει να προσέξουν να μην κάνουν οικονομικά λάθη. Αν τώρα κάνουν ένα οικονομικό λάθος θα αργήσουν πολύ να το ξοφλήσουν.

Ιχθείς

Επέκταση ορίων.
Οι Ιχθείς είναι οι πιο ευνοούμενοι συγκριτικά με τους άλλους 11, γιατί οι γωνιώσεις που γίνονται των πλανητών είναι ευνοϊκότερες από κάθε άλλη φορά και δεν είναι και εκτεθειμένοι στις εκλείψεις που έχουμε. Κυρίως οι Ιχθείς θα διακριθούν επαγγελματικά. Είναι μια πολύ τυχερή χρονιά για εκείνους, όσο μπορεί βέβαια να είναι μέσα στα δύσκολα χρόνια που ζούμε επαγγελματικά.
Οι Ιχθείς είναι οι λιγότερο ταλαιπωρημένοι στα οικονομικά, θα διαχειριστούν ευκολότερα την εξόφληση λογαριασμών και θα μπορούν να κάνουν γνωριμίες ή να έχουν βοήθεια από ισχυρούς ανθρώπους, κάτι που επιδιώκουν από χρόνια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *