Aνανεώσετε τη σχέση σας στις γιορτές: Γίνετε η Άγιο Βασιλίτσα του!

Aνανεώσετε τη σχέση σας στις γιορτές: Γίνετε η Άγιο Βασιλίτσα του!

Με όλα αυτά τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στους δρόμους, τα λαμπερά φωτάκια, τα πρασινοκκόκκινα πουλόβερ στα καταστήματα ένδυσης, τα χαρούμενα τραγουδάκια στο ραδιόφωνο, τους Αϊ Βασίληδες που έχουν πλημμυρίσει τα εμπορικά καταστήματα και δεν σταματούν να χαιρετούν με το κλασικό «Χο,χο, χο», είναι δύσκολο να μην έχετε καταλάβει ότι έρχονται Χριστούγεννα!

Κι ενώ αυτό που πιθανότατα σας απασχολεί, είναι το δώρο που θα αγοράσετε στον σύντροφό σας, είναι εξίσου σημαντικό να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή και να εκμεταλλευτείτε  την γιορτινή περίοδο που διανύουμε!

Έχοντας αυτό κατά νου, παρακάτω σας προτείνουμε τρόπους που μπορεί να ευθυμήσουν την σεξουαλική σας ζωή. Δοκιμάστε κάτι από αυτά (ή και όλα) και κάντε τις φετινές γιορτές αξέχαστες για εσάς και τον σύντροφό σας.

Γίνετε η Άγιο Βασιλίτσα του!

Δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε στην αγορά kinky γυναικείες στολές του Άγιου Βασίλη που πολύ εύκολα διεγείρουν την σεξουαλική φαντασίωση των αντρών.

Διαβάστε Επίσης  Όταν η σχέση κάνει κακό στην υγεία

Προτείνουμε ένα σέξι χριστουγεννιάτικο babydoll «Secret Santa» με όμορφα τελειώματα από λευκό πούπουλο, ρυθμιζόμενες χιαστί τιράντες και ζώνη με αγκράφα που κλείνει πίσω με χαριτωμένη λεπτομέρεια.

Το κόκκινο στο μεγαλείο του

Είναι γνωστό πώς το αγαπημένο χρώμα των αντρών στα γυναικεία εσώρουχα είναι το κόκκινο. Σε μια πρόσφατη έρευνα οι περισσότεροι από τους μισούς άντρες που ρωτήθηκαν για το αγαπημένο τους στα γυναικεία εσώρουχα χρώμα απάντησαν ότι προτιμούν το κόκκινο και το μπορντό. Τίποτα φυσικά δεν είναι τυχαίο …καθώς όπως μαθαίνουμε από μικρά παιδιά το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους και επομένως είναι απολύτως λογικό να προκαλεί και τους αντίστοιχους συνειρμούς.

Επιλέξτε λοιπόν για τον ύπνο σας κόκκινες πιτζάμες ώστε να βρίσκεστε στο κλίμα των ημερών ακόμη και κατά τη διάρκεια του ύπνου. Προτείνουμε κάτι κομψό και συνάμα σέξι από τα αγαπημένα μας Victoria Secret.

Ξεπεράστε τις αναστολές σας

Χαλαρώστε και διασκεδάστε στην κρεβατοκάμαρα. Το σκηνικό μπορεί να συμπληρώσει και να διευκολύνει την κατάσταση ένα μπουκάλι κρασί ή μπέρμπον. Θα βοηθήσει εσάς και τον σύντροφό σας να ξεπεράσετε τις όποιες αναστολές έχετε και γιατί όχι να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας στο κρεβάτι.

Διαβάστε Επίσης  Οι γυναίκες θέλουν να ακούν "συγγνώμη"

Κάντε του δώρο …τον εαυτό σας!

Σπάτε το κεφάλι σας για να του βρείτε ένα δώρο πρωτότυπο που θα τον ενθουσιάσει όσο κανένα άλλο; Υπάρχει καλύτερο δώρο από εσάς; Αγοράστε ένα καινούργιο σετ εσωρούχων, βρείτε μια κόκκινη κορδέλα και τυλίξτε το κορμί σας με αυτή. Θα αποτελέσετε την πιο ευχάριστη έκπληξη για τον σύντροφο σας!

Ρομαντική εξόρμηση

Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι οικογενειακή γιορτή, αλλά δύο μέρες τις δικαιούται το ταίρι σας και μπορείτε να του τις αφιερώσετε. Επωφεληθείτε από το γεγονός ότι τα φετινά Χριστούγεννα πέφτουν Παρασκευή και μετά την κατανάλωση της γαλοπούλας ζητήστε συγνώμη από συγγενείς και φίλους και αποδράστε με τον σύντροφό σας κάπου για να ανανεώσετε τον έρωτά σας.Πηγή:baby

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *